BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,87
ALTIN 2.485,32
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm-19. bölüm fragmanları

Güneşin Kızları son bölüm dün ekran başına kilitledi Güneşin Kızları son bölüm izle. Güneşin Kızları 18. bölümde Zafer'i bıçaklayan Güneş hapse girer. Zafer şikayetini geri alacaktır ama şartı vardır. Güneşin Kızları 19. bölüm fragmanları internethaer'de

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm dün Kanal D ekranlarında izleyici ekran başına kilitledi. Güneşin Kızları son bölüm izleyin. Güneşin Kızları 18. bölümde Güneş hapse girdi Zafer'in şikayetini geri almak için tek isteği vardır o da çocukların velayeti... Haluk ise Güneş iin her şeyi yapmaya hazırdır ama unuttuğu bir şey vardır.Peki Güneşin Kızları  19. bölümde neler olacak? Güneşin Kızları 19. bölüm fragmaları internethaber'de olacak...

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLE

Güneş, üstüne gelen Zafer’i bıçaklar. Haluk’un peşine takılan Nazlı, olaya şahit olur.

Haluk, Güneş’i hapishaneden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.Zafer’in ise şikayetini geri almak için istediği tek şey; kızların ortak velayetidir. Nazlı, annesine tepkilidir.

Nazlı’nın bu halinin altında büyük bir vicdan azabı yattığını fark eden Savaş, genç kızı kendisiyle yüzleştirir.

17. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nazlı, babasıyla görüştüğünü ve Haluk’un onu tehdit ettiğini annesine söylemeye karar verdi. Güneş’in kafasında Haluk’un bir katil mi olduğu sorusu varken, Nazlı’nın baba çıkışıyla sarsıldı. Güneş, Nazlı’ya Zafer’le görüşmeyeceğini söylese de genç kız kararını verdi.

Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu bilen Selin de olaya dahil oldu Nazlı, Haluk’un gerçek yüzünü göstermek için bir plan yaptı. Bu plan Nazlı’nın, Haluk ileilgili başka bir sırra şahit olmasına sebep oldu.