BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm-18. bölüm fragmanı

Güneşin Kızları son bölüm ekran başına kilitledi Güneşin Kızları son bölüm izle. Güneşin Kızları 17. bölümde Haluk Ahmeti'i vurdu ama işin içinden sıyrıldı. Güneş Haluk'un maskesini düşürmek için plan yaptı. Güneşin Kızları 18. bölüm fragmanı

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm izleyenlere büyük bir şok yaşattı. Güneş çocuklarını almak isteyen Zafer'in bıçakladı. Peki Zafer ölecek mi? Güneş şimdi neler yapacak işler karışıyor. Güneşin Kızları son bölümde kardeşi Ahmet'i vuran Haluk'un başı Güneş'le dertte. Güneş Haluk'un gerçek yüzünü görmek için öyle bir oyun oynadı ki. Peki Haluk bu çıkmazdan nasıl kurtulacak? Güneşin Kızları 18. bölüm fragmanları internethaber'de...

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLE

Güneşin Kızları dson bölümde neler oldu? Güneş ve Rana, ormanda Ahmet ve Haluk’u bulduklarında şoke olurlar. Ahmet vurulmuştur. Rana, yıllardır başına gelmesinden korktuğu olay gerçekleştiği için kilitlenir. Haluk ise, olayın kaza olduğunu söylemektedir.

güneşin kızları

Nazlı, babasıyla görüştüğünü ve Haluk’un onu tehdit ettiğini annesine söylemeye kararlıdır. Güneş’in kafasında Haluk’un bir katil mi olduğu sorusu varken, Nazlı’nın baba çıkışıyla sarsılır. Güneş, Nazlı’ya Zafer’le görüşmeyeceğini söylese de genç kız kararını vermiştir.

Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu bilen Selin de olaya dahil olur. Nazlı, Haluk’un gerçek yüzünü göstermek için bir plan yapar. Bu plan Nazlı’nın, Haluk ileilgili başka bir sırra şahit olmasına sebep olacaktır.

güneşin kızları

Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken, Emre videoyu görür. Ali ile yüzleşir. Ali, Selin’in onunla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin’i korumaya çalışır. Hırstan gözü dönen Emre ise, Haluk’a videoyu göstermeye karar verir.

güneşin kızları

Peri, Nazlı’yı takip eder ve aylardır onunla konuşmaya çalışan adamın babası olduğunu öğrenir. Güneş, Peri’nin babasına gitmek üzere olduğunu öğrenince deliye döner. Zafer’i kızlarından uzak tutmak için her şeyi göze alan Güneş, kendini feda etmeye hazırdır.