BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları Kanal D yeni bölüm

Güneşin Kızları dizisinde sinirler yine geriliyor. Güneş'in Kızları yeni bölüm fragmanları ve dizi özetleri ile oyuncuları haberimizin detayında;

Abone ol
Güneşin Kızları yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Güneş'in Kızları 14. bölümünde Güneş geçmişini Haluk'a anlatır. Nazlı ve Savaş ise tepkilerden korkarak ilişkilerini aileleri dahil herkesten saklamaya karar verir.

PARAMPARÇA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Güneş'in Kızları Kanal D'de Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın başrollerini üstlendiği dizide Savaş ve Nazlı'nın ilişkisi Melisa'nın da dikkatini çeker. Tüm bu yaşananlara tahammül edemeyen Melisa, Tuğçe ile bir araya gelirken Selin ve Ali cephesinde ise sürpriz gelişmeler yaşanır. Dizide doğruluk-cesaret oyunu ile karşı karşıya gelen ikili bu kez çok daha tehlikeli bir oyun oynar.

gunesin-kizlari-dizi-yeni-bolum-fragmanlar.jpg

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Evrim Alasya'nın canlandırdığı Güneş karakteri, geçmişini Haluk'a anlatmaya karar verir. Bu arada Nazlı ve Savaş ise ailelerin tepkisi nedeniyle ilişkilerini saklamaya karar verir. Fikir ilk olarak her ikisi için de mantıklı gelse de uygulamada çeşitli sorunlar yaşanacaktır.

gunesin-kizlari-14.-bolum.jpg

BU KEZ DAHA TEHLİKELİ BİR OYUN
 
Selin ve Ali “cesaret oyunu” oynamaya başlarlar. İkisi de sırayla birbirlerinden zor şeyler yapmasını isteyeceklerdir. Eğlenceli başlayan bu oyunun sonunda Selin öyle bir şey öğrenir ki, kendine gelmesi kolay olmaz.
 
Güneş, Haluk’a güven duymadığı için vicdan azabı çekmektedir. Kimseye anlatmadığı geçmişini Haluk'a anlatır. Duydukları karşısında Haluk şoke olur.
 
Güneşin Kızları yeni bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle 21 Eylül Pazartesi Kanal D ekranında!
 
SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?
 
Güneş, Haluk'un sakladığı gerçeklerin peşine düşmüştü...
 
Melisa’nın dönmesiyle birlikte Savaş, Nazlı ve Melisa’nın arasında kalır. Melisa, Savaş’ı geri kazanmak için gelmiştir. Nazlı, çok acı çekmesine rağmen, Savaş’la Melisa’nın arasına girmeyecektir.  Savaş’ın kararı ise herkesi şaşırtır.
 
Selin, Ali’nin ona aşık olduğunu öğrenince allak bullak olur. Bu durumu kabullenmesi kolay olmaz. Ali’nin hiçbir şey olmamış gibi davranmasına da bozulur. Emre,  Selin’i bundan sonra yalnız bırakmayacağına dair söz verir. Selin içinse Emre’yle beraber olmaya devam etmek bir yalanı yaşamak demektir.  Tuğçe’nin İsviçre’ye gitmekten kurtulmasının tek çözümü Selin’i ikna etmekten geçmektedir. Tuğçe’nin Selin’i ikna etmek için kendine göre bir yöntemi vardır.
 
Zafer’in kaybolduğunu öğrenen Güneş, Zafer’i bulmaya karar verir. Rana da Güneş’e yardım eder. İkisi de bu olayda Haluk’un parmağı olduğuna emindir. Bütün şüpheler Haluk’u göstermektedir.

gunesin-kizlari-oyunculari.jpg 
 
OYUNCULAR
 
Emre Kınay (Haluk Mertoğlu): Güneş'in kocası. İstanbullu. Ali’nin babası.

Haluk’un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık , biri aydınlık… Karanlık tarafını, senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki, insan başka bir tarafa bakmıyor bile. Bir kere yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli, romantik bir adam… Başarılı,  güçlü bir adam…
 
BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI :
İstanbul / 1970
EĞİTİM DURUMU : Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü
DAHA ÖNCEKİ  İŞLERİ : Ulan İstanbul, Sil Baştan, Güneşi Beklerken, Benimle Var Mısın?, Karınca Kapanı, Ustura Kemal, Evvel Zaman Hikayesi, Dürüye'nin Güğümleri, Güneşi Gördüm, Aile Reisi, Ah Kalbim, Karamel, İki Aile, Yılan Hikayesi
 
Evrim Alasya (Güneş)
 
İzmirli, 35 yaşında güzel, çekici bir kadın. Lisede edebiyat öğretmeni olan Güneş, hayatını üç kızına adamış fedakâr bir anne... Kibar, nazik, narin, ince, soğukkanlı olmasına rağmen konu kızları olduğunda dişlerini göstermekten hiç çekinmiyor.  Genç yaşında anne olduğundan, neredeyse kızlarıyla beraber büyümüş, bu yüzden onlarla arkadaş aynı zamanda.
 
Güneş, her zaman mantığının sesini dinliyor… Bu kadar hesaplı davranmasa, 3 kızını tek başına büyütmesi mümkün olmazdı. Şimdi kızları büyümüş olsa da, kendini koruma refleksi yer etmiş durumda, artık aşamıyor. Bu yüzden Haluk Mertoğlu ile tanıştığında uzun süre aşka direniyor. 35 yaşında âşık olma fikri ona imkânsız gelse de aşktan kaçamıyor. Seneler sonra ilk defa mantığını bir kenara bırakıp, kalbinin sesini dinliyor.
 
BİYOGRAFİSİ:
 
DOĞUM YERİ – YILI : İzmir / 02.08.1979
EĞİTİM DURUMU : 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü
DAHA ÖNCEKİ  İŞLERİ : Benim Adım Gültepe, Vicdan, Muhteşem Yüzyıl, Gönülçelen, Ihlamurlar Altında.
 
Hande Erçel (Selin Yılmaz)
 
Süslü püslü, aklı bir karış havada... Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları. Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında.  Nazlı’nın aksine neşeli, hayat dolu... Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor.
 
Havalı, bilmiş, kokoş… Ama kim ne derse desin çok eğlenceli… Çok cesur. İnsanlara güvenme konusunda her ne kadar çuvallasa da, asla duygularından vazgeçemiyor. Duyguları ortada, asla kabuğuna çekilmiyor. Herkesin okuyabileceği açık bir kitap… Çok çabuk yeniliklere adapte oluyor. Selin, İstanbul’a taşındıkları için dünyanın en mutlu insanı bu aralar...
 
BİYOGRAFİSİ:
 
DOĞUM YERİ – YILI : Bandırma /  1993
EĞİTİM DURUMU : Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumakta.
DAHA ÖNCEKİ  İŞLERİ : Çılgın Dershane Üniversite, Hayat Ağacı
 
Tolga Sarıtaş (Ali Mertoğlu)
 
Haluk’un oğlu. 17 yaşında.
 
Yakışıklı, zeki, kurnaz, havalı… Halası Rana gibi sinsi ve içten pazarlıklı bir tarafı da var. Hayatında amacı olmayan, baba parası yiyen, züppe imajı var. Dünya umurunda değil gibi davranıyor. Güçlü görünmeye çalışıyor. Babasından çekiniyor. Onu sinirlendirmemeye çalışıyor çünkü sonra başına iyi şeyler gelmeyeceğini geçmişte tecrübe etti.
 
Ali’nin ciddi kız arkadaşı olmamış, onun yanındaki kızlar sık sık değişmiş. Hiç âşık olmamış ve aşkı ciddiye almıyor. Şaşırtıcı derecede çalışkan bir çocuk… Dersleri ciddiye alıyor. Bir kere bir an önce bu evden ve babasından kurtulmak istiyor. Ancak başarılı olursa kendini kurtarabilir.
 
BİYOGRAFİSİ:
 
DOĞUM YERİ – YILI : İstanbul / 1991
EĞİTİM DURUMU : Halil Akkanat Lisesi'nden mezun olup, tiyatro eğitimine Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda devam etti.
DAHA ÖNCEKİ  İŞLERİ : Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl, 20 DK, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Arka Sokaklar, Sen de gitme.