BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.492,69
MEDYA

Güneşin Kızları 20. bölümde şok sahne

Güneşin Kızları son bölüm Kanal D ekranlarında yayınlandı. Güneşin Kızları son bölüm yine nefes kesti. Güneşin Kızları yeni bölümünde Savaş Haluk'un boğazına yapıştı. Güneşin Kızları 20. bölümde neler oldu?

Güneşin Kızları 20. yeni bölümüyle 2 Kasım Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarındaydı. Güneşin Kızları son bölümü yine heyecan dolu geçti. Peki Güneşin Kızları dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı?


Güneşin Kızları dizisinin 20. son bölümünde Nazlı Haluk'un sırlarının peşinden koşmaya devam etti. Melisa'nın kapısına dayanan Nazlı, Haluk'la teknede neden buluştuğunu sordu fakat aldığı cevapla merakı daha da fazla arttı. Nazlı'ya Haluk ile arasında olanları Savaş'a anlattığı takdirde hayatını tehlikeye sokacağını  söyleyen Melisa, bu işten uzak durması için Nazlı'ya ısrar etti. Bunun üzerine Haluk'u çevreleyen sır perdesini kaldırmak isteyen Nazlı'nın aşkı için Savaş'ı korumayı mı yoksa içindeki sesi dinleyip bu işin peşinden koşmayı mı seçeceği ise büyük merak konusu oldu. Tüm bunlar yaşanırken Savaş ise beklenmedik şekilde uykudayken Haluk'un boğazına yapıştı.


Güneşin Kızları 21. bölümde neler olacak? 


Güneşin Kızları dizisinin 21. yeni bölümünde merak uyandıran tüm sorular yanıt bulacak. Güneşin Kızları 21. bölümde Nazlı'nın Haluk'un sırlarını ortaya çıkarıp çıkarmama konusundaki seçimi ve Savaş'ın Haluk'la kavgasının sonunda ne olacağını göreceğiz.

Sitene Ekle