BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları 12. bölüm oyun şimdi başlıyor

Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Güneşin Kızları 12. de Selin Ali'den öyle bir intikam alıyor ki.. Peki şimdi ne olacak? İşte Güneşin Kızları 12. bölümde yaşanacaklar...

Abone ol

Güneşin Kızları 12. bölüm bu akşam başına kilitleyecek. Günrş'e gelen zarfın içindeki gerçek tüm dengeleri karıştıracak. Güneşin Kızları yeni bölümde Ali ve Selin arasındaki savaş devam edecek. Peki Güneşin Kızları 13. bölümde neler olacak? Güneşin Kızları 13. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de olacak..

Güneş, zarfın içinden çıkan kayıp ilanının ardından dağılır. Unutmak için çabaladığı geçmişi, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkmıştır. Haluk, Güneş ne diyorsa ona inanır ama Güneş bir an önce bu olayın kapanmasını istemektedir. Fakat İnci ve Sevilay’ın, bu olayı unutturmaya hiç niyeti yoktur. Güneş’e karşı bir plan yaparlar.

screen-shot-2015-09-07-at-9.07.49-am.png
Nazlı, Savaş’tan uzak durmaya karar verir. Savaş yüzünden yeterince canı yanmıştır ve Savaş’ın hala Melisa’yı unutamadığını düşünmektedir.  Savaş, her ne olursa olsun Nazlı’dan uzak duramayacağını anlar ve Nazlı ne kadar kaçarsa kaçsın, onu yakalayıp konuşmaya karar verir.

screen-shot-2015-09-07-at-9.06.44-am.png

Ali, Selin’den yediği tokadın ardından hatasını anlamaya çalışır. Belki de hatası, Selin’le dürüstçe konuşmamaktır? Ali, Selin’le her şeyi açık açık konuşmaya karar verir. Bu oyunlara bir son verecektir.

screen-shot-2015-09-07-at-9.06.07-am.png

Ali, Selin’e bir sürpriz hazırlar ama asıl sürpriz onu beklemektedir. Selin’in de söyleyecekleri vardır; bir de aralarında kapanmamış hesapları…

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

11. bölüm fragmanları yayınlandı son bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Güneşin Kızları son bölümde Ali ve Selin köşe kapmaca oynuyor. Gün geçtikçe Selin'e aşık olan Ali'yi neler bekliyor. Nazlı ve Savaş arasında ise aşk rüzgarları esmeye başlıyor. İlk buluşma için heyecanlanan çiftin başına neler gelecek. Güneşin Kızları bu akşam yeni bölümde, izleyin..

screen-shot-2015-08-31-at-9.42.11-am.png

Savaş, Nazlı’ya karşı başka türlü bir şeyler hissettiğini anlayınca ona buluşma teklif eder. Nazlı’yı tatlı bir ilk buluşma telaşı sarar. Bu defa o da Savaş’ın ona olan aşkını ilan edeceğine ikna olmuş gibidir.

screen-shot-2015-08-31-at-9.41.50-am.png

Ali, Tuğçe ve Didem’in Selin’in görüntülerini internette yaydıklarını öğrenir. Çok öfkelenir,  Selin’den nasıl özür dileyeceğini bilemez. Selin olayları sindirmiş gibi görünse de, bu kimsenin yanına kalmayacaktır.