BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.428,09
HABER /  DÜNYA

Güneşi Beklerken Twitter'i salladı

Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Güneşi Beklerken yine izleyicileri ekrana kitledi

Abone ol
Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Güneşi Beklerken yine izleyicileri ekrana kitledi. Güneşi Beklerken yeni bölümde neler oldu?

Güneşi Beklerken oyuncuları üstün performanları ile dikkat çekiyor. Emre Kınay'ın usta oyunculuğu Güneşi Beklerken'in genç oyuncularına adeta ilham oluyor.

Zeynep babasının Tayfun olmadığını çok acı bir şekilde  öğrendi ve annesine  hesap sırdu. Melis uzun süredir bildiği sırlara artık dayanamadı ve intihar etti.  Tülin, Cihan hocayı aldattı ama hemen sonrasında büyük pişmanlık duydu.
 
Zeynep babasının kim olduğunu öğrenmek için annesiyle yüzleşiyor. Anne babasının ayrılmasını istemeyen Melis ise, gerçeklerin ortaya çıkmasından korktuğu için öyle bir şey yapıyor ki bir anda tüm dengeler değişiyor.  
 
Güneşi Beklerken 12. Bölüm Geniş Özeti: 
 
Kerem, Melisler'in evinde Cihan Hoca, Demet, Jale ve Tayfun'un olduğu fotoğrafı bulunca bütün parçaları birleştirir ve Melis'i sıkıştırır. Kerem'in telefonunu alan Zeynep, Tayfun ile buluşmaya gider. Jale hastanededir. Demet ve Cihan da onunladır. Cihan'ı kaybettiğini düşünen Tülin de Cem ile buluşmaya gider. Zeynep'in nereye gittiğini tahmin eden Kerem onun peşinden gider. 
 
Öğrendikleri Zeynep'i hem şoke etmiş hem de çok sarmıştır. Zeynep, annesine gider ona gerçekleri söyletmeye kararlıdır. Ancak Zeynep'ten önce, babasının hastanede Demet ile birlikte olduğunu öğrenen Melis de oraya gider. Melis ile Demet konuşurlarken Kerem ve Zeynep de gelirler. Gerçeğin ortaya çıkmasından korkan Melis, buna mani olmak için büyük bir deliliğe kalkışır ve hastanenin balkonundan kendisini boşluğa bırakır. Cihan hoca, Melis'in hastanede olduğunu haber vermek için karısını arar fakat o sırada Cem ile birlikte olan Tülin'e ulaşamaz. 
 
Annesi ile tartışan Zeynep ise evi terk eder. Ne yapacağını şaşıran Demet, Kerem'den yardım ister. Zeynep'e yardım etmek isteyen Kerem onu evine getirir. Sabah Barış'ın da Keremler'e gelip Zeynep'i Kerem'in yatağında bulması ortalığın gerilmesine neden olur. Melis'i ziyarete gelen Zeynep'in söylediklerini duyan Cihan ise Tayfun ile konuşmaya gider. 
 
 
TWİTTER'I SALLADI 
 
Güneşi Beklerken'in 12. Bölümü Twitter'i resmen salladı. İzleyiciler Zeynep'in gerçeği öğrenme çabası ve Melis'in intiharı ile olayların seyrinin değişmesine sessiz kalmadı.
 
* Tülinde cemden hamile kalıp, çocuğuna baban tayfun demese bari... 
 
* #güneşibeklerken reytingleri sonuna kadar hak ediyor. Yaz aylarımı böyle muhteşem bir ekiple geçirdiğim için şanslıyım. 
 
* Ben bugün babam sandığım adama sarıldım" derken içim titredi.. 
 
* #Melis sen ne yapmacık mıy mıy rol yapıyosun yaa 3 yaşında çocuk gibi şapşal :D 
 
* Şu melisi ağlatmayın yahu yüzü gözü tipi çok fena oluyorr 
 
* Sanırım bunların okulunda 10 gün devamsızlık sınırı yok 
 
Galatasaray-Real Madrid maçının Güneşi Beklerken'in yeni bölümüyle çakışması ise büyük tepki çekti. 
 
* #GüneşiBeklerken izlemeye devam ama bu gün , çok önemli nedeni hem Galatasaray maçı hemde Güneşi Beklerken var niye ikiside aynı gün :/// 
 
* #güneşibeklerken i GS-RM maçına tercih ederim , sonu belli zaten ^^ 
 
* Galatasaray maçı varken bu hafta rafa kaldırılırsın :-( 
 
* #zeynepingercegi #güneşibeklerken maça kafa tutan tek dizi :)) 5 buçuk reyting :))