BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38
HABER /  DÜNYA

Güneşi Beklerken yeni 24. bölüm ne zaman yayında?

Güneşi Beklerken son bölümde karakterler arasındaki ilişkiler de radikal değişiklikler yaşandı ve Zeynep, Barış'tan ayrılmaya karar verdi.

Abone ol

Dün akşam Güneşi Beklerken özel bir bölümle seyircilerin karşısında oldu.Güneşi Beklerken son bölümde karakterler arasındaki ilişkiler de radikal değişiklikler yaşandı ve Zeynep, Barış'tan ayrılmaya karar verdi. 

Güneşi Beklerken 23. Bölüm Özeti

Güneşi Beklerken yeni bölümde Kerem'in elinden Aksel'i zor alırlar. Kendine güçlükle gelen Aksel, Kerem'in peşini bırakmaz. Güneşi Beklerken Aksel, Kerem'in zayıf noktasını çözmüştür ve Güneşi Beklerken yeni bölümde Aksel, Kerem'i Zeynep'e aşık olduğunu Barış'a söylemekle tehdit eder. Güneşi Beklerken 23. bölümde Zeynep ile Barış'ın arası ise, Begüm nedeniyle fena açılmıştır. Barış kendini affettirmek için uğraşırken Zeynep, çok daha zor bir gerçeği kabul etmek zorunda kalır, Barış'a aşık değildir. Güneşi Beklerken 23. bölümde Zeynep'e sürpriz yapıp onun gönlünü almaya çalışan Barış, hediye seçimi için Kerem'den yardım ister. Herkes Zeynep'i Barış konusunda teselli edip, erkek arkadaşını affetmesi konusunda akıl verirken, o ayrılmaya karar verir. Ancak karşısına geçip söylemek, karar vermek kadar kolay değildir.

Hatırlanacağı gibi Güneşi Beklerken son bölümün final sahnesinde Tayfun'un sızmadan önce Zeynep hakkında söyledikleri, Cihan'ın tekrar kafasının karışmasına neden olmuştur ki Güneşi Beklerken yeni bölümde Hastanedeki arkadaşını arayarak DNA sonucunu görmek istediğini söyler.

Güneşi Beklerken 23. Bölüm Aksel gibi Begüm'ün de Barış ve Zeynep'in hayatından kolay kolay çıkmaya niyeti yoktur.  Zeynep ve Begüm aynı yarışta koşacaklardır. Fakat Begüm'ün karşısında çok daha farklı bir Zeynep vardır. Behice anneanneye giden Kerem ve Barış'ı orada davetsiz bir misafirle karşılaşırlar. Bu isim Aksel'den başkası değildir. Güneşi Beklerken son bölümde Aksel ertesi gün gece yarısı 12'ye kadar Kerem'e süre tanır. O zamana kadar üçünden birini seçip, herkese rezil etmezse, sevdiği tüm kişileri teker teker kaybedeceğini söyler. Köşeye sıkışan Kerem, herkesin davetli olduğu bir kareoke partisi düzenlemek zorunda kalır. Peki Barış'ı mı? Zeynep'i mi? Melis'i mi seçecektir? O gece herkesin gözünden rezil olacak isim hangisidir?

Güneşi Beklerken yeni bölümde Kerem'in seçtiği hediyeyi, Zeynep çok beğenir. Barış da yavaşta olsa aralarının düzelmekte olduğunu düşünür. Ancak Barış'ın hediyesini Kerem seçtiğini anlayan Zeynep kesin kararını vermiştir. Güneşi Beklerken 23. bölümde Zeynep Barış'tan ayrılacaktır. 

Cihan, sonunda Zeynep'in babası olduğunu öğrenecek midir?
Eğer öğrenirse Demet'in buna tepkisi ne olacaktır?
Kerem, sonunda aşık olduğunu Zeynep'e itiraf edebilecek mi?

Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Güneşi Beklerken'in yeni bölümünde.