BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
HABER /  DÜNYA

Güneşi Beklerken Sana Bir Sır Vereceğim'le kapışacak!

Güneşi Beklerken yayın günü Pazar'a alınmıştı. Şimdi Sana Bir Sır Vereceğim dizisi de pazar günleri yayınlanacak. İddialı iki dizi arasında rekabet kızışıyor.

Abone ol

Güneşi Beklerken dizisinin Pazar gününe alınmasından sonra Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yayın günü ve saati değişti. İşte Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yeni günü saati ve yeni bölüm fragmanı.

Sana Bir Sır Vereceğim 10. bölüm ile izleyenlerin karşısına son kez Cuma günü çıktı. Çünkü Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yayın günü ve saati değiştirildi. Fox TV yönetimi aldığı sürpriz kararla, Sana Bir Sır Vereceğim dizisini Pazar gününe aldı.Sana Bir Sır Vereceğim'in 11. bölümü 22 Eylül Pazar akşamı saat 19:30'da ekrana gelecek. Ondan sonraki yeni bölümler de Pazar akşamları yayınlanacak.

Sana Bir Sır Vereceğim'in yayın günü ve saatinde yapılan değişiklik Fox TV'den ve resmi sitesinden duyuruldu.  Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yeni bölümünde Tilki görünmez olarak kalmıştır ve Aylin ile a,ilesi onu aramaktadır. Tilki'yi bulabilecekler mi? Barış'ın planında ikinci perde başlıyor. Aylin aşkı için bir yakınını feda mı edecek? Sana Bir Sır Vereceğimyeni bölüme dair ipuçları Sana Bir Sır Vereceğim 11. bölüm fragmanında...

Sana Bir Sır Vereceğim 11. bölüm fragmanı izleyenlerin nefeslerini kesti. Çünkü Tilki artık özel yeteneği olan görünmez olma özelliğini kontrol edemez hale gelmiştir. Görünmez olan Tilki'yi bulmak için başta Aylin olmak üzere onu tanıyan herkes alarma geçmiştir. Tilki sonsuza kadar görünmez mi olacak? Aylin ve arkadaşları Tilki'yi bulabilecek mi? Tilki'nin durumu gerçekten endişe edilecek bir durum mu?

Sana  Bir Sır Vereceğim 11. bölüm fragmanında Tilki'nin abisi yine intikam planlarına devam ediyor. Tilki ve Aylin'i her defasında zor duruma sokan Tilki'nin abisi bu kezde Aylin'i bir seçim yapmak zorunda bırakıyor. Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Aylin kendilerine oynanan oyunu çözebilecek mi? Karşı karşıya kaldığı seçimde Tilki'yi feda edecek mi?

İşte Tüm bu sorular cevaplarını Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin 22 Eylül 2013 Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünde bulacak..