BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Güneş tutuluyor!...

Geceyarısı 00:04’de Ay, Kova burcundaki Güneş ile birleşecek ve 27° Kova burcunda yeniay ile birlikte Güneş Tutulması meydana gelecek.

Kova burcunda ilerleyen Ay yeniay fazında…

Bugün 15 Şubat Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Öğle saatlerinde Ay Akrep burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. İdealist ve iyimser enerjilerin güçlenmesi ile kişisel özgüven ve cesaretimiz de artabilir. Yaşama daha büyük pencereden bakabilir, uzak hedeflerimize odaklanabiliriz.

Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür Koç burcundaki Uranüs ile uyumlu görünüm yapacak. Yaratıcı enerjilerin artması ile günlük işlerimizi hızlandıracak farklı ve ilginç fikirler bulabiliriz. Çevremizde  de bizi heyecanlandıracak sürpriz gelişmeler olabilir.

Geceyarısı 00:04’de Ay, Kova burcundaki Güneş ile birleşecek ve 27° Kova burcunda yeniay ile birlikte Güneş Tutulması meydana gelecek.

Güneş tutulmasının enerjileri normal yeniaydan kat kat daha güçlüdür ve etkileri altı ay kadar devam edebilir.

Kova burcu özgür enerjiler taşır; yenilik, değişim ve gelecekle ilgilidir. Teknoloji, bilim, uzay, astronomi,  astroloji, internet,  havacılık, uçaklar, yeni projeler, idealler, buluşlar, evrensel konular, grup çalışmaları, arkadaşlıklar, siyaset, meclis, özgürlükler, devrimler, Kova burcunun temsil ettiği kavramlardır. Önümüzdeki dönemde gerek kişisel gerekse toplumsal alanlarda bu kavramlar daha dikkat çekici ve belirleyici olabilir.

Kova geleceğin burcudur ve yaşadığı çağın ötesine uzanmak ister.

Yeniayın horoskoplarımızdaki etki derecesine göre geleceğimizi şekillendirecek, değiştirecek yeni fikirler ve ideallerin peşinden gidip, başlangıçlar yapabiliriz. Bireysel yaşamlarımızda olduğu kadar Kova yeniayı toplumsal kavramlarda da önemli yenilik ve değişimleri ortaya çıkarabilir.

Güneş ve Ay ile birleşen Merkür iletişim, zihinsel faaliyetler, haberleşme, eğitim, yakın çevre ilişkilerini güçlendirirken, geleceğimize ve ideallerimize odaklanıp, orjinal fikirler üretebiliriz.

Bizi sınırlayan koşullardan özgürleşip, yaratıcı yeteneklerimizi gösterebiliriz. Hayatımızın yönünü olumlu değiştirecek kapılar açılabilir. Yönetici gezegen Uranüs yeni ay noktasına uyumlu açı yaparak olayları hızlandırabilir ve sürprizler meydana getirebilir.

Tutulma ile birleşen asteroid Juno yasal ilişkiler, anlaşmalar, evlilik, kadın hakları, sadakat, adalet, eşitlik gibi kavramları da öne çıkarıyor. Bu alanlardaki beklentilerimizi karşılayacak imkanlarla karşılaşabilir, hayatımıza yeni kapılar açabiliriz.