BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Güneş tutulması ve 17 Mart kehaneti

17 Mart'ta yani bugün Mars ve Uranüs kavuşuyor, Cuma günü Güneş tutulması yaşanacak. 17 Mart'ta deprem olacak kehaneti doğru mu güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek.

Abone ol

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 17 Mart ve 20 Mart'ta gökyüzünde yaşanacak olayların neler getireceğini internethaber'den Nesrin Yılmaz'a anlattı. İddialara göre 17 Mart'ta Mars ve Uranüs buluşması depreme sebep olabilir. Hemen ardından ise 20 Mart'ta 1999 depremindeki gibi bir güneş tutulması olacak. Bu durumda herkesin güneş tutulmasına kilitlenmesine sebep oldu. Peki 17 Mart ve 20 Mart'taki güneş tutulmasında neler olur astroloji haritaları ne gösteriyor?
güneş-tutulmasi-ve-17-mart-kehaneti.jpg
NESRİN YILMAZ - İNTERNETHABER.COM
GÜNEŞ TUTULMASI BALIK-BAŞAK BURCU AKSINDA 

“2015 yılının Güneş tutulması 20 Mart’ta Balık-Başak burçları aksında gerçekleşecek. Bu tutulma depremin habercisi. Neptün de Balık burcunda olduğu için puslu duygular veriyor.

MART, NİSAN, MAYIS'TA TERÖR OLABİLİR 

Ben 17 Mart diye değerlendirmiyorum ama Türkiye’nin yıldız haritasını yorumladığımda mart, nisan ve mayıs ayında terör içeren olaylar ve deniz kazaları yaşanabilir. Hava, toprak ve suda tehlikeler söz konusu. 17 Mart’ta ayın Kova burcunda olmasıyla toplumda ayaklanmalar olabilir. Gezi olayları olduğu zaman da Ay tutulması vardı” dedi.

Uranüs hava yolculuklarını etkiliyor ‘Uçak kazalarına ve suikastlara dikkat balık burcunda Neptün'ün sudan gelecek felaketlerin habercisi. Soygun ,hırsızlık olayları olması ve bu tarz konuların çoğalmasında söz konusu.

TÜM DÜNYADA TOPLU ÖLÜMLER OLABİLİR 

17 Mart’ın gezegenlerin konumu nedeniyle hepimiz için risk taşıdığını, tüm dünyada toplu ölümlerin yaşanabileceğini söyleyebilirim, Uranüsün 84 senede bir Koç burcunda olması nedeniyle Mars ve Uranüs ilk defa kavuşum halinde. Ayın 20’sinde Balık burcunda tam bir Güneş tutulması olacak. 4 Nisan yıllın ilk ay tutulması terazi çok burçları aksında gerçekleşiyor, yine bu tutulmalarda ölümler artabilir. Uçak kazaları ve kaçırmalar, saldırı ve terörle ilgili olaylar patlamalar, devlet adamlarına suikast yaşanabilir, inşallah olmaz ve ben yanılırım.

Astroloji bizlere yol rehberidir.kendi doğum haritamızda Mars Plüton ve tutulmaların bizi nasıl etkilediğinde çok önemli, bol dua etmeliyiz dünya ve insanlık için.

Ay ve Güneş tutulmaları çağlar boyunca insanlar, bilim adamları, din adamları için hem de Astrologlar ve Gök Bilimcileri için oldukça önemli olduğu gibi hizmet alınmış ve rehber edilmiştir olmuştur. Eski Çağlar'da Güneşin ve Ayın ışığının çok önemli olmuştur, kutsal kitaplarda olduğu gibi bir çok din adamı da belli kitaplarda tutulma zamanlarında duaları ve ritüellere yer vermişlerdir.

Tutulma zamanlarında Gök Bilimciler ise Ay ve Güneşi daha iyi gözlemleme fırsatını bulurlar, yüzey ve yapıları hakkında bilgi edinir ve bilgi verirler. Bir yılda (en az) 2 Ay 2 de güneş tutulması yaşanır ve bunlar birbirlerini takip eden periyotlar halinde gerçekleşirler. Ay tutulması; dolunay zamanında gerçekleşir. Duygularımız yönelimlerimiz üzerinde etkili olur. Güneş tutulması ise; yeniay zamanında gerçekleşir. Kimliğimiz egomuz ayrıca hayatımızdaki erkek figürleri ve güç sahibi kişiler (baba eş patron gibi) üzerinde etkili olur. Tutulmanın etki süresi doğum haritanıza ve Tutulmanın süresine bağlı olarak değişir. Etkileri tutulma olmadan 3 ay önce başlar ve tutulmadan 3 ay sonradan devam eder etkisi toplam 6 ay sürer. Hayatımızda tutulmanın etkileri hemen ilk 3 ay yada sonraki 3 aylık dönemde'e ortaya çıkabilir, astrolojik olarak tutulmanın kişisel haritamızda yani doğum anı haritamız da güçlü bir etki yaratması için; natal haritamızdaki gezegenlere veya önemli noktalara temas etmesi gerekir. Güneş, Ay, Mars, Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Yükselen derecesi, tepe noktası, şans noktası gibi. Her birine olan temasında yarattığı etki de farklı olacaktır. Hayatımızda bazen bir şeyleri başlatan bazen de sonlandıran etkilerde bulunur.

BURÇLAR BU TUTULMADAN NASIL ETKİLENECEK? 

KOÇ: Eskiyi geride bırakıp yeniye hazırlanmaya gayret edin.geçmişe asla ÖZLEM duymayacaksınız.Gerçekte ne istediğinizi ve kim ile nasıl yolunuza devam etmek istediğinizi anlamak hislerinize Önem vermelisiniz.

BOĞA: Geleceğe ilişkin plan ve hayallerinize daha gerçekçi bakmaya çalışın, sil baştan başlamanıza neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Tutulmayla birlikte kariyerinizde ve iş yaşamınızda büyük değişimler söz konusu olurken Hayatınızda yepyeni bir sayfa açılabilirsiniz.

YENGEÇ: Tutulmayla birlikte sosyal yaşama olan bakış açınızı, ve değerlerinizi inanç felsefe ve öğrenim ,bilgi alanlarında gelişip değişmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Tutulma ile birlikte çevrenizde olup biten herşeyle alakalı olan olaylardan etkilenmeniz söz konusu iş ve maddi korkular veya kriz içeren Herşeyi kontrol etmeyi öğrenebilirsiniz.

BAŞAK: Tutulma ile birlikte evli olanlar eşiniz, yakın ilişkilerinizde bitiş ve başlangıçları bir arada yaşayabilirsiniz. İş ve maddi konularda değişimler olması olası.

TERAZİ: Tutulma ile birlikte gündelik yaşamınızı düzeninizi, Önemli olurken görsel ve duygusal yükselmeye Önem verebilirsiniz.Gecmişin yüklerini bırakmanız Şart olacak.

AKREP: Tutulmayla birlikte her konuda ve hayatın gerçekçi kabullenici yaklaşmanız gerekebilir. Bu dönem size yoğunluk veren şeylerin problemlere neden olduğunu fark edebilirinsiniz alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

YAY: Tutulmayla birlikte Hayatınızın temelini oluşturan önemli ileri ve sorumluluklar adına (iş yaşamı,evlilik,yerleşim,aile yaşamı) gibi temel alanlarda Köklü değişimlerin olması ön planda.

OĞLAK: Tutulmayla birlikte yakın ve sosyal çevre iletişimlerde bitiş ve başlangıçları bir arada yaşayabilirsiniz.

KOVA: Tutulmayla birlikte para kazanma ve harcama konularında değişimler olurken bütçenizi gelirinizi veya kaynaklarınızı ilgilendiren konular önem kazanıyor.

BALIK: Tutulmayla sizin burcunuzda gerçekleşiyor eskiyi yıkacak hemen her konuda yeniye konsantre olmaya hazırlanıyorsunuz.