BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
HABER /  GÜNCEL

Güneş tutulması saati bu esmaları okuyun!

20 Mart 2015 Güneş tutulması bugün gerçekleşti. Güneş Tutulması saat kaçta olacak ve depremi tetikler mi? Güneş tutulması astroloji yorumları ve okunacak esmalar.

Abone ol

20 Mart 2015 Cuma günü saat 10.48 'de güneş tutulması başladı ve saat 13.05 'te bitecek. Güneş tutulmasında kaçırılmayacak saat ise 11.57 olarak verildi. Peki bu güneş tutulması neden 1999 depremindeki güneş tutulmasına benzetiliyor ve burçlara etkileri neler olacak? İşte 20 Mart Cuma günü gerçekleşecek güneş tutulmasına dair merak edilen tüm bilgiler;

GÜNEŞ TUTULMASI SAAT KAÇTA?
20 Mart Cuma günü yaşanacak güneş tutulması saat 10.48’de başlayacak ve saat 12.57 ’de bitecek. Güneş tutulmasını izlerken çıplak gözle bakılmaması uyarıları var.

"TAM GÜNEŞ TUTULMASI" NEREDE GÖRÜLECEK?
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren'in açıklamalarına göre Tutulma aslında Norveç’in açıklarındaki adalarda ’Tam Tutulma’ olarak gözlenecek. Avrupa’nın güneyine doğru indikçe tutulma, parçalı tutulmaya dönüşecek.
güneş-tutulmasi-2015.jpg
GÜNEŞ TUTULMASI EN İYİ SAAT

Tutulma ortası, yani Güneş’in en fazla kapanacağı an saat 11.57’de olacak. O anda güneşin yüzde 40’ı kapanacak. Güneş tutulmasını izlemek isteyenlerin bu saati kaçırmaması öneriliyor.

GÜNEŞ TUTULMASI DEPREMİ TETİKLER Mİ?
20 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan güneş tutulmasını pek çok astrolog 1999 depreminin olduğu zamankine benzetiyor. Bu sebeple de yeni bir deprem tetiklenmesi olabileceği iddiaları var. İddiayı dile getiren Astrolog Filiz Özkol, 20 Mart’ta yaşanacak Güneş tutulmasının Aslan burcunda gerçekleşeceğini ve aynı etkinin 1999 depreminde yaşandığını söyledi. Özkol, tutulmaların devlet adamlarına suikast, uçak kazası ve patlama gibi olayları gündeme getireceğini öne sürüyor.
güneş-tutulmasi-.jpg
ASTROLOG NURAY SAYARI GÜNEŞ TUTULMASI İÇİN NE DİYOR?
Ünlü astrolog Nuray Sayarı internethaber.com'a verdiği röportajda 20 Mart'taki güneş tutulması için önemli uyarılarda bulundu. Nuray Sayarı'ya göre 20 Mart güneş tutulması depremleri tetikleyebilir. Nuray Sayarı'nın güneş tutulması hakkındaki görüşleri şöyle;

-“2015 yılının Güneş tutulması 20 Mart’ta Balık-Başak burçları aksında gerçekleşecek. Bu tutulma depremin habercisi. Neptün de Balık burcunda olduğu için puslu duygular veriyor.

MART, NİSAN, MAYIS AYLARINA DİKKAT
Türkiye’nin yıldız haritasını yorumladığımda mart, nisan ve mayıs ayında terör içeren olaylar ve deniz kazaları yaşanabilir. Hava, toprak ve suda tehlikeler söz konusu. Ayın 20’sinde Balık burcunda tam bir Güneş tutulması olacak. 4 Nisan yılın ilk ay tutulması terazi burçları aksında gerçekleşiyor, yine bu tutulmalarda ölümler artabilir. Uçak kazaları ve kaçırmalar, saldırı ve terörle ilgili olaylar patlamalar, devlet adamlarına suikast yaşanabilir, inşallah olmaz ve ben yanılırım.

ASTROLOG NİLDA EFEÇINAR GÜNEŞ TUTULMASI İÇİN NE DİYOR?güneş-tutulmasi-burçlara-etkileri-nasil.jpg
Öncelikle belirtmeliyim ki söz konusu bu astrolojik etkiler 2012 yılı itibariyle başlamış olup önümüzdeki 20 Mart’ta Balık Burcu’nda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla bir sonuca doğru ilerleyecektir. Eylem- Sonuç ilişkisine her birey, her toplum ve her ülke kendi seçimlerinin sonuçları olan meyvelerini toplamaya başlayacaktır.

TÜRKİYE'YE GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİ NE OLACAK?
Ülkemiz açısından baktığımızda geçtiğimiz sınavlarda başarılı olamadığımızı görüyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreçte ülkemizin kıtlıkla ve sağlıkla sınava tabi olacağını gözlemliyorum. Bu sınavın sebebinin de insanların kötülüğe olan kabul ve eğilimleri olduğunu görerek ve üzülerek bu durumu paylaşıyorum. Bu dönemde sıvı ve gazlarla ilgili kaza ve afetlerin olma ihtimali de yüksek bu nedenle elimizden geldiğince kontrollü davranmalıyız.

GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİSİ 1 YIL SÜRECEK
Bu gezegensel konumların etkileri hemen oluşum gösterdikleri gün gerçekleşmez öncesinden de kendisini hissettirmeye başlar ve etkileri 6 aya kadar hatta 1 yıla kadar yayılır. Özellikle güneş tutulmalarında bu böyledir. Bununla beraber kare açılar etkilerini daha kısa sürede gösterebilirler.

GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ - NURAY SAYARI YORUMU

KOÇ: Eskiyi geride bırakıp yeniye hazırlanmaya gayret edin.geçmişe asla ÖZLEM duymayacaksınız.Gerçekte ne istediğinizi ve kim ile nasıl yolunuza devam etmek istediğinizi anlamak hislerinize Önem vermelisiniz.

BOĞA: Geleceğe ilişkin plan ve hayallerinize daha gerçekçi bakmaya çalışın, sil baştan başlamanıza neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Tutulmayla birlikte kariyerinizde ve iş yaşamınızda büyük değişimler söz konusu olurken Hayatınızda yepyeni bir sayfa açılabilirsiniz.

YENGEÇ: Tutulmayla birlikte sosyal yaşama olan bakış açınızı, ve değerlerinizi inanç felsefe ve öğrenim ,bilgi alanlarında gelişip değişmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Tutulma ile birlikte çevrenizde olup biten herşeyle alakalı olan olaylardan etkilenmeniz söz konusu iş ve maddi korkular veya kriz içeren Herşeyi kontrol etmeyi öğrenebilirsiniz.

BAŞAK: Tutulma ile birlikte evli olanlar eşiniz, yakın ilişkilerinizde bitişgüneş-tutulmasi-20-mart-2015.jpg ve başlangıçları bir arada yaşayabilirsiniz. İş ve maddi konularda değişimler olması olası.

TERAZİ: Tutulma ile birlikte gündelik yaşamınızı düzeninizi, Önemli olurken görsel ve duygusal yükselmeye Önem verebilirsiniz.Gecmişin yüklerini bırakmanız Şart olacak.

AKREP: Tutulmayla birlikte her konuda ve hayatın gerçekçi kabullenici yaklaşmanız gerekebilir. Bu dönem size yoğunluk veren şeylerin problemlere neden olduğunu fark edebilirinsiniz alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

YAY: Tutulmayla birlikte Hayatınızın temelini oluşturan önemli ileri ve sorumluluklar adına (iş yaşamı,evlilik,yerleşim,aile yaşamı) gibi temel alanlarda Köklü değişimlerin olması ön planda.

OĞLAK: Tutulmayla birlikte yakın ve sosyal çevre iletişimlerde bitiş ve başlangıçları bir arada yaşayabilirsiniz.

KOVA: Tutulmayla birlikte para kazanma ve harcama konularında değişimler olurken bütçenizi gelirinizi veya kaynaklarınızı ilgilendiren konular önem kazanıyor.

BALIK: Tutulmayla sizin burcunuzda gerçekleşiyor eskiyi yıkacak hemen her konuda yeniye konsantre olmaya hazırlanıyorsunuz.

GÜNEŞ TUTULMASINDA HANGİ BURÇ HANGİ ESMAYI ÇEKMELİ? - NİLDA EFEÇINAR

KOÇ BURCU; Bu dönemde kanımca en çok etkilenecek burçlardan biri kanımca Koç burcu olacaktır. Uranüs –Plüton Kare açısı etkilerini olumlu kullanabilmek insanüstü derecede sakin ve sabırlı olmaya özen göstermeli, fevri davranmamalı, kavga gibi fiziksel tehlikeye maruz kalacağı ortamlardan uzak durmalıdır. Dış görünümüne ve dış dünyaya verdiği imajına özen göstermeli, dikkat etmeli ve bu dönemde herhangi bir ameliyata girmemelidir. 4 Nisan a kadar diş çekimi dahil hiçbir operasyon yaptırmamalıdır. Güneş tutulması bilinçaltı korkularını tetikleyebilir bu nedenle daha çok Allah’a dayanıp güvenmeli, sakin olmalıdır.

güneş-tutulmasi-20-mart.jpgBu dönemi kolay atlamak için “Ya Halim” ( 88 kere) ve “ Ya Selam ( 131 kere) her gün en az bir kere tespih etmelidir.

“Ben son derece sakinim, güvendeyim ve çok huzurluyum” olumlamalarını yapmalarını öneririm.

BOĞA BURCU; Uranüs-Plüton kare açısı boğa burcu mensuplarını aniden korkularıyla yüzleştirebilir. Bu tarz deneyimler insanları güçlendirir ancak önceden sağlam durmayı öğrenmek daha doğru olacaktır. Bu dönemde ani öfke patlamaları yaşamamaya daha çok özen gösterilmesi gerekmektedir. Metanetli, sakin ve tevekkül halinde olmaları, boğa burçlarının bu dönemden kazançlı çıkılmalarını sağlayacaktır. Daha önceki dönemlerde iyi insan olmak adına güzel iş ve oluşlar ürettiyseniz bu dönemde mucizevi bir şekilde dilekleriniz gerçekleşecektir. Eğer olumsuz iş ve oluş ürettiyseniz büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz.

“Ya Allah Ya Kerim Ya Vehhab Ya Zettavli” esmalarını 1171 kere tespih etmenizi öneririm.
Olumlamanız; “ Kendi varlığımı temiz bir şekilde Allah’a emanet ederek kendimi güvende hissediyorum”

İKİZLER BURCU; Uranüs- Plüton kare açısının etkisiyle, önceden güzel iş ve oluşlar üreten ikizler burcu insanları Allah’ın muhteşem bir mucizesiyle karşılaşabilirler ve aniden istedikleri bir şey gerçekleşebilir. Ancak kalplerinde öfke ve kibir tutmuş olanlar bu fırsatı kaçırabilirler. Güneş tutulmasının etkisiyle iş ve kariyer hayatlarında çok önemli bir tamamla gerçekleşebilir. Terfi bekliyorlarsa bu terfi olabilir ya da işten ayrılabilirler. Daha önceden enerjilerini yükseltecek çalışmalar yapanlar bu dönemde şan ve şöhrete sahip olabilirler.

“Ya Mubdi Ya Muid” esmalarını beraberce (181 kere) her gün tespih etmelerini öneririm.
Olumlamanız; “ Kendimi güvenle yaşamın mucizelerine açıyorum”

YENGEÇ BURCU; Uranüs-Plüton kare açısı ve kariyer yaşamlarında ani değişimlere sebep olabilir. Gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir. Bu döneme önceden dualar, esmalar ve olumlamalarla hazırlananlar kazançlı atlatırken, pek çok yengeç burcu kendilerini tehlikeli bir durum içerisinde bulabilir. Bu nedenle son derece sakin olmalılar, asla tartışma ortamlarına girmemeliler, biraz geri planda dua ederek sakin kalmayı seçmeliler. Asla egosal davranışlar göstermemeliler. Güneş tutulması eğitim, uzak yolculuklar ve metafizik alanlarını etkileyecek. Bu alanlarda tamamlanmamış durumlar tamamlanabilir. Bir eğitimi tamamlayabilirler, bir projeyi bitirebilirler, uzak ülkelere ziyarete gidebilir ya da uzak ülkeler ya da insanlarıyla görüşmeler yapabilirler. Menevi alanda gelişebilirler. Yüksek sezgilere ulaşabilirler.

güneş-tutulmasi-etkileri.jpg“Ya Rakib” esmasını her gün minumum 1000 kere mümkünse 5000 kere tespih etmelerini öneririm.
Olumlamanız; “ Ben Rabbimin himayesinde güven içindeyim”

ASLAN BURCU; Uranüs- Plüto kare açısının etkileri sebebiyle, Aslan burcu mensuplarının özellikle yolculuklara dikkat etmeleri gerekmektedir hatta mümkünse 4 Nisana kadar gezilerini ertelemelerini öneriyorum. Bu dönemde yurt dışı ve/veya eğitim hayatınızla projelerinizde ani gelişmeler olabilir. Olumlu ya da olumsuz olarak nitelendirilebilecek bu ani gelişmeler sizlerin daha önceki davranışlarınızın karşılığı olarak şekillenecektir. Güneş tutulmasının etkileriyle daha önceden beklediğiniz bir davanız varsa sonuçlanacaktır. Miras, nafaka gibi yan gelirlerle ilgili durumlar gerçekleşebilir. Cinsel anlamda bir rahatsızlığınız varsa tedaviniz sonuçlanabilir.

“Ya Mani Ya Müheymin” esmalarını 306 kere tespih etmenizi öneririm.
Olumlamanız; “ Kendi sağlığımı ve varlığımı Allah’a emanet ediyorum”

BAŞAK BURCU; Uranüs-Plüton karşıt açısının etkileriyle hak ve adalet sınavına tabi tutulabilirsiniz. Kazanmanız gereken bir davayı kazanamazsanız üzülmeyin bunun sınav olduğunu bilin eminlik halinizi gözetin ilerleyen dönemde kazanacaksınız. Ya da bu dönemde adaletle ve cinsellikle ilgili problemleriniz varsa aniden çözülecek ve şükredeceksiniz. Bu dönemde her şekilde çok şükretmelisiniz. Güneş tutulmasının etkisiyle bir ilişkiniz varsa evlilikle sonuçlanabilir, evliliğe karar verebilirsiniz. Yani bir iş ortaklığına başlayabilirsiniz. Ya da tam aksi boşanmak istiyorsanız boşanabilir, ortağınızdan ayrılmak istiyorsanız ayrıla da bilisiniz.

“ Ya Şekür Ya Hamd” esmalarını hergün 1001 kere tespih etmenizi öneririm
Olumlamanız; “Yaşadığım her ana, aldığım her nefese, sahip olduklarıma ve olmaya devam ettiklerime şükrediyorum”

TERAZİ BURCU; Uranüs- Plüton kare açısı var olan bir ilişkinizin ya da ortaklığınızı aniden bitmesine sebep olabilirken, aniden evlilik ya da ortaklık kararı almanıza da sebep olabilir. Her ne şekilde olursa olsun bu dönmede kesinlikle ikili ve yakın ilişkilerinize çok özen göstermelisiniz. Sakin olmalı, fevri davranmamalı ve sağduyulu hareketlerde bulunmalısınız. Güneş tutulması özellikle sağlığınızı etkileyebilir, kronik bir rahatsızlığını sizi zorlayabilir ya da aniden şifa bulabilirsiniz. Tanı konmamış bir rahatsızlığınız varsa tanı konup tedaviye de geçilebilir. Sağlığa dikkat bir de hizmet verdiğiniz alanlarda da bir tamamlanma söz konusu olacaktır. Çalışansanız iş yerinizle ilgili bir tamamlanmaya, iş verenseniz çalışanlarınızla ilgili bir tamamlanmaya gidebilirsiniz.

“Ya Şafi Ya Nafi Ya Muhafi” esmalarını 101'er kere hem sağlığınızı hem de ilişkilerinizi şifalandırmak için çekmelisiniz.

Olumlamanız; "Her nefesimde yaşamımın her alanını şifalandırıyorum”

AKREP BURCU; Uranüs- Plüton kare açısı sağlık alanında ani bir rahatsızlığın ortaya çıkmasına ya da var olan rahatsızlığın şifalanmasına sebep olabilir. Hizmet verdiğiniz ya da hizmet aldığınız alanlarda ani bir değişim söz konusu olabilir. Güneş tutulmasının etkisiyle aşk ve eğlence hayatınızda ya da varsa çocuklarınızla ilgili alanlarda bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Aşkınızı evlileğe taşınma kararı yada bozuk giden bir ilişkiyi bitirme kararı verebilirsiniz.

Bu dönemde akrep burçlarının çok “Tövbe estağfurullah el azim” çekmelerini öneriyorum. Veya “Ya Kuddüs” esmasını 170 kere tespih etmeliler.

Olumlamanız; “Kendimi arınmış ve temizlenmiş hissediyorum, bir su damlası kadar saf ve temizim”

YAY BURCU; Uranüs- Plüton karşıt açısı etkisiyle Aşk hayatınızda ani bir bitiş ya da başlangıç olabilir. Aniden bir çocuk beklediğinizi öğrenebilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili, çocuklarınızla ilgili olumlu ya da olumsuz olarak nitelendirilebilecek ani değişimle söz konusu olabilir. Güneş tutulmasının etkisiyle de çekirdek ailenizle ilgili bir tamamlanma gerçekleşebilir. Ebeveynleriniz ayrılabilir, ayrı ebeveynlerse birileriyle evelenebilirler. Siz ailenizden ayrılabilirsiniz, ayrıysanız beraber oturmaya başlayabilirsiniz.

“Ya Hayy Ya Kayyum” esmalarını birlikte 870 kere tespih etmenizi öneririm.
“Kendimi yaşamın muhteşem mucizelerine açıyor, değişimleri sevgiyle kucaklıyorum”

OĞLAK BURCU; Uranüs-Plüton kare açısıyla ilgili ebeveynlerinizle ilgili ani bir değilim yaşayabilirsiniz. Allah uzun ömür versin bir büyüğünüzü kaybetme riskiniz de olabilir. Daha güzeli ümit yitirilmiş bir rahatsızlığı olan bir aile büyüğünüz aniden şifalanabilir ki umarım bu olasılık gerçekleşir. Güneş tutulmasının etkisiyle kardeşler ve yakın çevreyle ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Esaret konumunda olduğunuz bir durum varsa buradan kurtulabilişiniz yakın çevrenizle, kardeşlerinizle daha güzel ilişkiler içerisine girebilirsiniz. Çocuk sahibi olacağınız öğrenebilirsiniz. Yazarlık yapıyorsanız kitaplarınızı bitirebilirsiniz, medya ile ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz bu alanda ünlenmeye başlayabilirsiniz.

“Ya Hafız” esmasını 998 kere, “Ya Rafiu” esmasını da 351 kere tespih etmenizi öneririm.
Olumlamanız; “Yaşamı özgürce kutluyor ve şükrediyorum”

KOVA BURCU; Uranüs- Plüton kare açısı yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde beklemediğiniz ani bir problemin oluşmasına sebep olabileceği gibi var olan bir problemin çözülmesini de sağlayabilir. Medya ve yazarlık ile ilgili ani bir gelişme, değişme söz konusu olabilir. Bu alandaki yaratıcılığınız geçici olarak kısıtlanabilir. Güneş tutulmasının etkisiyle para ile ilgili problemleriniz son bulabilir, borçlarınızı ödemeniz konusunda desteklenebilirsiniz. Maddi anlamda bir sonuçlanmanın gerçekleşeceği bir tutulma yaşayacaksınız. Olumlu anlamda olması sizin daha önceki dönemde yapmış olduğunuz güzel iş ve oluşlara göre şekillenecektir. Böylelikle kendinize ödül vermiş ya da ceza vermiş olacaksınız. Bir Kovanın hümanist olduğu düşünülürse çok büyük ihtimal para ile ödüllendirileceksiniz.

“Ya Vehhabu celle celaluhü” 196 kere çekmenizi gerçekten öneririm çok teşekkür edeceksiniz. 
Olumlamanız; ”Sonsuz cömert olan Allah’ın cömertliğine kendimi açıyor ve ben de cömertçe davranıyorum.”

BALIK BURCU; Uranüs- Plüton kare açısı balıkların maddi durumlarını aniden değiştirebilir. Özellikle borsa ile ilgilene balık burçları bir anda varlığınızı kaybedebilirsiniz bu nedenle çok dikkat ediniz. Riskli yatırımlara girmeyin, kimseye borç vermeyin özellikle 4 Nisan’a kadar dikkat edin. Olasılığı yüksek olmamakla beraber çok da zengin olma ihtimalinizi de var ki umarım bu olasılık gerçekleşir. Güneş tutulmasının etkisiyle bilinçaltınızda yatan bazı sorunlarla yüzleşebilir olumlu anlamda korkularınızdan arınabilirsiniz. Olumsuz olasılık olarak bilinçaltı korkularınız şiddetlenebilir.

“Ya Veli Ya Vekil” esmalarını beraberce 112 kere çekmenizi öneririm.
Olumlamanız; “Ben elimde olan güzellikleri görüyor ve daima şükrediyorum”