BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.492,07
HABER /  GÜNCEL

Güneş tutulması ne zaman saat kaçta olacak Türkiye izleyecek mi?

21 Ağustos 2017 akşamı saat 21:30’da güneş tutulması meydana geliyor. Peki 2017 yılı güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Kova, oğlak, arslan, terazi, ikizler, akrep, yengeç, yay, başak, kova ve balık burcunun güneş tutulması etkileri.

Abone ol

Bu akşam saat 21:30’da meydana gelen tam güneş tutulması ABD kıtasından gözlenebilecek, Türkiye'den izleme fırsatı olmayacak. Büyük Amerikan tutulması olarak nitelenen bu seriye ait bir önceki tutulmayı 11 Ağustos 1999’da yaşamıştık ve ülkemiz büyük deprem felaketini yaşamıştı.

Güneş tutulmasından en çok kimler etkilenecek? : Tutulma sabit burçların son dereceleri ve değişken burçların ilk derecelerinde kişisel gezegenleri olanları daha fazla etkileyecektir. 17-25 Ağustos, 16-24 Şubat, 17-25 Kasım, 18-26 Mayıs doğumlularda tutulma Güneş’leri ile temas edeceğinden kadersel değişimler, başlangıçlar yaşayabilirler.

Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? İsrail'e dikkat

Sağlık sorunları yaratabilir : Aslan burcu bedenimizde dolaşım sistemi, kalp, kan basıncı, sırt, omurga ile ilgilidir. Önümüzdeki dönemde kronik kalp ve dolaşım rahatsızlıkları, tansiyon sorunları olanların daha özenli ve dikkatli olması gerekiyor.

Kadersel olayları tetikleyecek : Ateş elementindeki bu tutulma yaşamımızda yön değişikliklerine imkan verebilecek kadersel olayları tetikleyebilir. Bizi kısıtlayan koşullardan özgürleşip, sorunları çözebilecek sürpriz ve hızlı durumlarla karşılaşabiliriz.

Ateş elementinin sabit nitelikli burcu Aslan, yöneticisi Güneş sayesinde yüksek yaşam enerjisi, öz güven, yaratıcılık kazanır. Kabuğumuzdan çıkmak, kendimizi daha fazla göstermek, dikkat çekmek isteyebiliriz. Yaşamın keyifli, eğlenceli yanları bizi daha fazla çekebilir.  Aslan burcu doğum haritamızda hangi evde bulunuyorsa o alanlarda yeni girişimler ve taze enerjiler olması mümkün. Bunu yükselen burcunuza göre daha iyi takip edebilirsiniz.

Aslan burcundaki güneş tutulması kişisel ve toplumsal alanlarda ünlü ve güçlü kişiler, yöneticiler, liderler, sanatçılar, çocuklar, hamilelik, doğum, aşk, eğlence, sahne, oyun, yarış ve organizasyonlarla ilgili dikkat çekici gelişmeler ortaya çıkarabilir. Gerek kişisel yaşamlarımızda gerekse toplumsal alanlarda hırs, coşku, cesaret ve motivasyonun güçleneceği bu dönemde hedeflerimizi doğru belirlersek başarı elde edebiliriz. Ancak dürtüsel eylemlerden, bencil ve egoist davranışlardan uzak durmalıyız.

Güneş tutulması dünyayı nasıl etkileyecek : Dünya üzerinde söz sahibi liderler, ünlü kişiler, krallar, kraliçelerle ilgili dikkat çekici gelişmeler bekleyebiliriz. Önemli kayıplar olabilir; yeni başlangıçlar da meydana gelebilir. Tutulma Amerika kıtasından tam olarak izlenebilecek.

ABD ve Trump için oldukça güçlü etkiler taşıyor. Aynı zamanda Kuzey Kore'nin horoscopunda 28° Aslan Satürn kavuşumu da dikkat çekici. 15° Aslan'daki Plüton ise son Ay tutulmasında tetiklendi. Duphe kavuşumlu bu Plüton çok riskli. Kibirli ve saldırgan… Uranüs etkisi ani ve şaşırtıcı davranışları tetikleyebilir.

İsrail'e dikkat! : Güneş tutulmasının etkisi ilk 3 ay çok güçlü olmakla birlikte 2 yıl devam edecektir... Mars Aslan seyrinde İsrail daha saldırgan olmaya başladı. Tutulma İsrail'in Mars'ı üzerinde olacak. Bu durumda önümüzdeki günlerde İsrail de bölgede daha aktif ve saldırgan eylemlerde bulunabilir. Dünyayı sıcak ve tehlikeli günler bekliyor...

Güneş tutulması deprem yapar mı? : Büyük doğa olayları da tam Güneş tutulmalarında daha fazla meydana gelir. Deprem, tutsunami, sel, fırtına vb. felaketlerin önümüzdeki aylarda ABD başta olmak üzere dünya da can kayıplarını arttırmasını bekleyebiliriz.