BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25

Güneş tutulması burçlara etkileri ve Esmalar

Güneş tutulması burçlara etkileri ve Esmalar

20 Mart 2015 Cuma günü saat 10.48 'de başlayacak ve saat 12.55 'te bitecek güneş tutulması neden 1999 depremindeki güneş tutulmasına benzetiliyor ve burçlara etkileri neler olacak?

Güneş tutulması burçlara etkileri ve Esmalar

20 Mart 2015 Cuma günü saat 10.48 'de güneş tutulması başlayacak ve saat 12.55 'te bitecek. Güneş tutulmasında kaçırılmayacak saat ise 11.57 olarak verildi. Peki bu güneş tutulması neden 1999 depremindeki güneş tutulmasına benzetiliyor ve burçlara etkileri neler olacak? İşte 20 Mart Cuma günü gerçekleşecek güneş tutulmasına dair merak edilen tüm bilgiler;

Güneş tutulması burçlara etkileri ve Esmalar

ASTROLOG NURAY SAYARI GÜNEŞ TUTULMASI İÇİN NE DİYOR?
Ünlü astrolog Nuray Sayarı internethaber.com'a verdiği röportajda 20 Mart'taki güneş tutulması için önemli uyarılarda bulundu. Nuray Sayarı'ya göre 20 Mart güneş tutulması depremleri tetikleyebilir. Nuray Sayarı'nın güneş tutulması hakkındaki görüşleri şöyle;

-“2015 yılının Güneş tutulması 20 Mart’ta Balık-Başak burçları aksında gerçekleşecek. Bu tutulma depremin habercisi. Neptün de Balık burcunda olduğu için puslu duygular veriyor.

Güneş tutulması burçlara etkileri ve Esmalar

MART, NİSAN, MAYIS AYLARINA DİKKAT
Türkiye’nin yıldız haritasını yorumladığımda mart, nisan ve mayıs ayında terör içeren olaylar ve deniz kazaları yaşanabilir. Hava, toprak ve suda tehlikeler söz konusu. Ayın 20’sinde Balık burcunda tam bir Güneş tutulması olacak. 4 Nisan yılın ilk ay tutulması terazi burçları aksında gerçekleşiyor, yine bu tutulmalarda ölümler artabilir. Uçak kazaları ve kaçırmalar, saldırı ve terörle ilgili olaylar patlamalar, devlet adamlarına suikast yaşanabilir, inşallah olmaz ve ben yanılırım.

Güneş tutulması burçlara etkileri ve Esmalar

ASTROLOG NİLDA EFEÇINAR GÜNEŞ TUTULMASI İÇİN NE DİYOR?
Öncelikle belirtmeliyim ki söz konusu bu astrolojik etkiler 2012 yılı itibariyle başlamış olup önümüzdeki 20 Mart’ta Balık Burcu’nda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla bir sonuca doğru ilerleyecektir. Eylem- Sonuç ilişkisine her birey, her toplum ve her ülke kendi seçimlerinin sonuçları olan meyvelerini toplamaya başlayacaktır.