BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  GÜNCEL

Güneş tutulması 1999 depremindeki gibi olacak

20 Mart cuma günü güneş tutulması olacak. Saat 10.48'de başlayacak güneş tutulması astrologları korkuttu. Güneş tutulması 1999 depremindeki gibi olacak.

Abone ol

20 Mart Cuma günü yaşanacak olan Güneş Tutulması ne tür etkiler yaratacak? Astrologlar en son 1999 depreminde böyle bir tutulma yaşandığını belirterek 'felaket' uyarıları yapmaya başladı.

17 MART KEHANETİ DEPREM Mİ OLACAK? GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ NE? NURAY SAYARI YENİ AÇIKLAMA-TIKLAYIN

Gökyüzünde yaşanacak gezegen kavuşumu ve hemen ardından gelen güneş tutulması astrologları korkuttu! Astrolojiye göre kritik bir tarih olan 17 Mart’ta, Mars ve Uranüs gezegenlerinin kavuşumu dünya üzerinde toplu ölümlere ve doğal afetlere neden olabilir. Ardından ise 20 Mart cuma günü güneş tutulması geliyor.
güneş-tutulmasi.jpgAstrolog Su Karakuş, 20 Mart’ta yaşanacak Güneş tutulmasının deprem habercisi olduğunun altını çiziyor. Astrolog Nuray Sayarı ise 17 Mart’ta ayın Kova burcunda bulunmasıyla büyük ayaklanmaların olabileceğini belirtirken, Gezi olayları sırasında da gökyüzünde aynı etkilerin bulunduğunu ekliyor. Sayarı, 20 Mart’ta gerçekleşecek Güneş tutulmasının da yeryüzünde depremleri tetikleyeceğini öngörüyor.

1999 DEPREMİNDE AYNI TUTULMA YAŞANDI

Astrolog Filiz Özkol, dünyada yaşanabilecek toplu ölümlere dikkat çekerken , 20 Mart’ta yaşanacak Güneş tutulmasının Aslan burcunda gerçekleşeceğini ve aynı etkinin 1999 depreminde yaşandığını söyledi. Özkol, tutulmaların devlet adamlarına suikast, uçak kazası ve patlama gibi olayları gündeme getireceğini ekliyor.
güneş-tutulmasi.20150316135909.jpgFiliz Özkol, “Gökyüzünün olumsuz etkilerinden nasıl korunabiliriz?” sorusuna ise “Doğum ve ölümden kaçılmaz. İçimizi ferah tutalım çünkü yapabileceğimiz bir şey yok. Kapalı mekanlardan uzak duralım” diyerek cevap verdi.

GÜNEŞ TUTULMASI SAATİ
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren, 20 Mart’ta yaşanacak güneş tutulmasının İzmir'de, Havagazı Fabrikası’ndan rahatlıkla izlenebileceğini, İzmir için tutulmanın 10.48’de başlayacağını ve 12.55’de biteceğini açıklayarak, güneşe çıplak gözle bakılmaması için uyarıda bulundu.

"TAM TUTULMA" NEREDE GÖRÜLECEK? güneş-tutulmasi-olacak.jpg

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren'in açıklamalarına göre "Tutulma aslında Norveç’in açıklarındaki adalarda ’Tam Tutulma’ olarak gözlenecek. Avrupa’nın güneyine doğru indikçe tutulma, parçalı tutulmaya dönüşecek" dedi.

GÜNEŞİN YÜZDE 40'I KAPANACAK

Tutulma ortası, yani Güneş’in en fazla kapanacağı an 11.51’de olacağını söyleyen Prof. Dr. Evren; Güneş’in bunun da güneşin yüzde 40’ının kapanması şeklinde yaşanacağını anlattı.