BIST 8.743
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.237,04

Güneş Neptün Karesi ile Hayal Dünyasında Kaybolabiliriz

Kova burcunda ilerleyen Ay sosyal ve toplumsal konulara ilgimizi arttırabilir, arkadaşlarımıza daha fazla ayırabiliriz.

Bugün 27 Kasım Perşembe... Jüpiter günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay sosyal ve toplumsal konulara ilgimizi arttırabilir, arkadaşlarımıza daha fazla ayırabiliriz. Yay burcunda ilerleyen Venüs ve Koç burcunda ilerleyen Uranüs arasında oluşacak üçgen açı iyimser, neşeli hevesli enerjilerle yeni deneyimler konusunda bizi cesaretlendirebilir. Özgürlük ihtiyacı arttığı için sorumluluklarda ve kısıtlayıcı ilişkilerde zorlanabiliriz. 

Bugün Yay burcunda ilerleyen Güneş ve Balık burcunda ilerleyen Neptün arasındaki kare açı kesinleşiyor. Aşırı idealist beklentiler içerisinde olabiliriz. Ancak bunların hayal değil gerçek olmasına önem vermeliyiz. Bazı yanılgılar, hayal kırıklıkları ve kayıplarla karşılaşmamız mümkün. İş ve özel ilişkilerimizde duygusal ve iyimser tavırlar bizi gerçeklerden uzaklaştırabilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Sosyal örgütler veya hayır kurumlarında da görev alabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün yakın çevrenizdeki kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir ve bunları çözebilmek için bir parça sert bir tutum belirlemeniz gerekebilir. Elbette sertliğin dozunu kaçırmayın ancak fazlasıyla güler yüzlü ve yumuşak da olmayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün, kendinizi son derece canlı hissetmeniz mümkündür. Sosyal hayatınız da canlanabilir. Kendinizi yoğun biçimde ifade edebilir, kalabalık yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuklar ve onlarla ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün, banka işlemleri, kredi, borçlar, vergi, sigorta vb. konularda ciddi düşüncelere kapılabilirsiniz. Bu düşünceler, pratik çözümleri getirebilir ve sizi sıkan veya endişelendiren şartları değiştirmenizi sağlayabilirler. Çok acele olmayan girişimleri biraz daha erteleyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün günün önemli bir bölümünü sevdiğiniz kişiye ayırabilirsiniz. Size bir süredir anlatmak istediklerini uzun uzun dinleyebilir, içinden çıkamadığı sorunlarla ilgili ona bazı çözüm önerilerinde bulunabilirsiniz. Yol göstermenize çok ihtiyacı olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Yaşadığınız ve çalıştığınız ortamlarda önümüzdeki dönem için düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Planlanan değişiklikleri tartışıp nelerin işe yarar, nelerin de gereksiz olacağını değerlendirebilirsiniz. Gerekli olan araç gereçlerin listesini hazırlayabilirsiniz.


TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün, sanat gibi yaratıcı faaliyetlere veya hobilerinize ayıracak vakit bulmanız mümkün olabilir. Bunların yanında, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza veya çocuklara da zaman ayırabilir, onlarla oldukça hoş vakit geçirebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Eviniz ve aile hayatınızla ilgili konuların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Misafir ağırlamak, hasta ziyaretlerine gitmek veya ilişkileri derinleştirmek için düzenlenecek diğer faaliyetler, günün konuları olabilir.


YAY (23 Kasım-21Aralık)
Çevreyle ilişkilerinizin derinleşeceği bir gündesiniz. Yeni tanışmalar da ana konular içerisinde yer alacaklardır. Sosyalleşip sosyal aktivitelerin ve renkli sohbetlerin keyfini çıkarmak için çok iyi bir gündesiniz. 


OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Maddi konular ve alışverişler günün ana konusu olabilir. Düğün, doğum günü, yıl dönümü gibi bir aile toplantısına katılmadan önce pahalı bir hediye almak isteyebilirsiniz. Genelde tutumlu bir burç olsanız da bugün çok bonkör davranabilirsiniz. 

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yoğun olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kaşı cinsin dikkatini çok çekebilirsiniz ve ilginç davetler alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve orijinal zekanızı ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kalabalık sosyal ortamlarda insanlarla sıcak bir ilişki içine girmiş gibi görünseniz bile, aslında kendi iç dünyanıza konsantre olabilirsiniz. Son günlerde yaşadığınız küçük kırgınlıkları büyütüp gereksiz kuruntular haline getirmeyin.

Astrolog Demet BALTACI