BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

Güneş Koç burcuna geçiyor ve İlkbahar mevsimi başlıyor

Önümüzdeki bir ay Güneş, yeni girişimlere, başlangıçlara, kişisel hedef arzulara, liderlik, öncülük, yeni keşifler, spor ve askeri konulara enerji verecek.

Bugün 20 Mart Pazartesi... Ay günündeyiz...

Yay burcundaki Ay sabah erken saatlerde Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak.

Huzursuz enerjiler heyecan ve stres yaratabilir. Bazı sürpriz durumlarla da karşılaşabiliriz. Sabah saatlerinde sabırsız ve dürtüsel davranma eğilimi artabilir.

Ay 13:38’de Satürn ile birleşecek ve ardından boşluğa girecek. Öğleden sonraki saatlerde kendimizi engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebiliriz.

Günlük işlerde de terslik ve durgunluk meydana gelebileceğinden önemli konular yerine rutin işlerle ilgilenmek ve akışta kalmak daha doğru olabilir.

Güneş bugün Koç burcuna geçecek ve İlkbahar mevsimi başlayacak. Önümüzdeki bir ay Güneş, yeni girişimlere, başlangıçlara, kişisel hedef arzulara, liderlik, öncülük, yeni keşifler, spor ve askeri konulara enerji verecek.

Ay 18:32’de Oğlak burcuna geçecek ve son dördün fazına ulaşacak. Akşam saatlerinde Ay, Güneş ile dik açı yapacağı için duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabiliriz.

Geçtiğimiz ay başlayan konuların sonuçlarıyla karşılaşabileceğimiz bu dönemde çevremizden gelen işaretleri de iyi takip etmeliyiz.