BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13

Güne huzursuz başlayabiliriz

Sabah saatlerinde Ay Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak. Huzursuz ve gergin hissedebileceğimiz bu saatlerde bazı beklenmedik sürpriz gelişmelerle de karşılaşabiliriz.

Bugün 8 Mart Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sevgi, şefkat, korunma ve güvenlik ihtiyacımızı öne çıkarıyor.

Sabah saatlerinde Ay Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak. Huzursuz ve gergin hissedebileceğimiz bu saatlerde bazı beklenmedik sürpriz gelişmelerle de karşılaşabiliriz. Duygusal ilişkilerimizde dengeyi korumakta zorlanabiliriz.

Balık burcunda birleşen Güneş ve Neptün Plüton ile uyumlu görünüm yapacak. Güçlü ve yetkin kişilerden yardım alabilir, bazı önemli bağlantılar kurabiliriz. Yasal evraklar, imza ve sözleşmeler gündeme gelebilir.

Akşam saatlerinde Ay Koç burcundaki Mars ile dik açı yapacak. Çabuk öfkelenebileceğimiz bu saatlerde sabırsız ve düşüncesiz eylemlerden uzak durmalı, kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli hareket etmeliyiz.

Ay akşam 19:46’dan itibaren Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak. Değişen enerji dinamikleri ile birlikte önümüzdeki iki gün dikkat çekme, beğenilme ve takdir edilme arzularımız güçlenebilir.