BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gündemi sarsacak bomba iddia! 6 bakan FETÖ'den...

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin gündemi sarsacak bomba iddialarda bulundu. Tekin önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu’nda çok önemli değişikliklerin olacağını ve FETÖ'yle ilişkisi olan 6 bakanın gönderileceğini iddia etti.

Abone ol

Bir televizyon programında canlı yayına katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın ‘’Bizde FETÖ’cü olmaz’’ açıklamasını değerlendirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin gündemi sarsacak bir iddiada bulundu Tekin “6 bakan FETÖ'den gidecek, isim vermeyeyim ama aralarında baba isimler var” dedi.

ATILAN İSİMLER HANGİ PARTİDEN?

Tekin, “Darbeden sonra AKP'de onlarca belediye başkanı görevden alındı, bir kısmı da tutuklandı. AKP'de FETÖ'cü yoksa atılan belediye başkanları hangi partiden? CHP'den mi, MHP'den mi? Yoksa AKP'li mi?

6 BAKANIN ADI GEÇİYOR

Önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu'nda çok önemli değişiklikler olabilir. Efkan Bey'in gideceğini bir ay önce kimse tahmin etmezdi. 6 bakan ismi zikrediliyor ve bir-iki kişi de çok önemli isimler…” dedi.

EFKAN ALA'NIN YERİNE SOYLU

31 Ağustos akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın görevi bıraktığını açıklamıştı. Ala’nın yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu atanmıştı.