BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.489,25
HABER /  GÜNCEL

Günde 100 kez orgazm oluyor cenazede bile...

Amerika'da yaşayan 37 yaşındaki Dale Decker, rahatsızlığı sebebiyle günde 100 kez orgazm oluyor. Olaydan hiç de memnun olmayan adamın hayatı çekilmez hale gelmiş.

Abone ol

Dale Decker, günlük hayatında, insanların arasında iken, alışverişte hatta babasının cenazesinde tabutunun başında bile defalarca orgazm olduğunu söyledi.

Decker, "Düşünün babanızın cenazesinde dizlerinizin üzerinde ona veda etmek üzeresiniz, arkanızda aileniz ve bir sürü davetlinin önünde 9 sefer orgazm oluyorsunuz. Böyle bir tecrübeden sonra yaşadığınız sürece artık orgazm olmak istemiyorsunuz." diyor.

"ZEVK ALINIR BİR TARAFI YOK İĞRENİYORSUNUZ"

Yaşadığı rahatsızlıktan sonra çalışamadığını, insanların arasına karışmaktan çekindiğini, bu sorunun hayatını mahvettiğini söyleyen Decker, "Fiziksel olarak iyi hissettirse bile bunun zevk alınacak bir tarafı yok, olan bitenden iğrenir hale geliyorsunuz artık" diye sözlerine ekliyor.

KAZA SONRASI OLDU

2012 yılında yaşadığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılırken yaşadıklarını anlatan Decker, "Beni hastaneye götürürlerken ilk beş orgazmımı yolda yaşadım ve bir daha hiç durmadı" dedi.