BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69

Günde 1 elma yiyerek zayıfladı!

Günde 1 elma yiyerek zayıfladı!

Hollywood ünlüleri de yeni bir erkek arkadaşın veya kız arkadaşın ortaya çıkmasına veya yeni bir film rolüne uyma arzusuyla kilo alıp veriyorlar. Çeşitli nedenlerle, önemli miktarda kilo vermeyi başaran 14 kişiyi seçtik.

Günde 1 elma yiyerek zayıfladı!

1 John Goodman 64 yaşındaki aktör, fazla kiloya bağlı hastalıklar yüzünden ölmekten o kadar korktu ki, zayıflamaya karar verdi. Önce içkiyi ve şekeri kesti. Ardından tenisçi Serena Williams da dahil olmak üzere pek çok atleti eğitmiş bir sağlık otoritesi olan Mackie Shilstone ile çalışmaya başladı. Haftada altı gün egzersiz yapıyor ve diyete devam ediyor.

Günde 1 elma yiyerek zayıfladı!

2 Kim Kardashian İkinci hamileliğinde çok fazla kilo alan Kim Kardashian, kısa bir süre önce "2010’daki Kim"e dönme hedefine ulaştı. Atkins 40 diyeti yapan Kardashian, diyeti süresince günde 1800 kalori tüketti ve yoğun egzersiz yaptı. Genellikle tavuk ve balık yedi.

Günde 1 elma yiyerek zayıfladı!

3 Chris Pratt Amerikalı sinema ve dizi oyuncusu Chris Pratt, ‘Galaxy Guardians' filmi için kilo vermek zorunda kaldı. 6 ayda 27 kilo veren aktör, günde 3-4 saat düzenli olarak egzersiz yaptı. Koşu, yüzme ve boks antremanları ağırlıktaydı. Günde 4 bin kalori aldı ve litrelerce su içti. Hatta o kadar çok içti ki, sonradan yaptığı açıklamada “Günümü ya sporda ya da tuvalette geçiriyordum” dedi.

Günde 1 elma yiyerek zayıfladı!

4 Christina Aguilera Amerikalı şarkıcı Christina Aguilera, evlendikten sonra zayıfladı; hatta buna bir isim takarak “Kendime evlilik hediyesi verdim” dedi.