BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  MAGAZİN

Günay Musayeva kaç yaşında Tolga Karel'in eski eşi oğlu Cihangir ile...

Tolga Karel dış görünüşü yeni yaşam tarzı ile sık sık gündemde. ABD'ye yaşayan ve iflas ettiği söylenen Tolga Karel özel hayatı ile de konuşuluyor. Peki Tolga Karel kaç kez evlendi, eşleri kim? Tolga Karel'in ilk eşi Günay Musayeva'dır 2011 yılında büyük aşka evlendiği eşinden 2016 yılında tek celsede boşandı. Cihangir adında bir oğlu var.

Abone ol

Tolga Karel yaşantısı, dış görünüşü ve açıklamaları ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. ABD'ye yerleşen orada ABD'li oyuncu Sarah Scotti ile evlenen Tolga Karel şimdi ne yapıyor, kaç yaşında ve Tolga Karel kaç kez evlendi, eşleri kim soruları akıllara takıldı.

Yaprak Dökümü dizisi ile tanınan ve sevilen başarılı oyuncu özel hayatıyla o dönem de sık sık gündeme gelmişti. Profesyonel fotoğrafçılık da yapan Tolga Karel şu an 40 yaşında ve TIR soförlüğü yapıyor. İflas ettiği söylentileri dolaşan Tolga Karel iki kız evlilik yaptı. 1. evliliğini 2011 yılında Azerbaycanlı model Günay Musayeva ile yaptı ve bu evlilikten Cihangir adında bir oğlu oldu. Bu evlilik kısa sürede çatırdamaya başladı ve çift 2016 yılında olaylı bir şekilde boşandı. Daha sonra ABD'li oyuncu Sarah Scotti ile aşk yaşayan Tolga Karel kısa sürede evlendi ve ABD'ye yerleşti.

Tolga Karel- Günay Musayeva 2016 yılında tek celsede boşandı. Cihangir adında bir oğlu var.

Tolga Karel'in ilk eşi Günay Musayeva'dır 2011 yılında büyük aşka evlendiği eşinden 2016 yılında tek celsede boşandı. Cihangir adında bir oğlu var.

Tolga Karel ilk evliliğini 2011 yılında Azeri model Günay Musyeva ile yaptı. Cihangir adında bir oğlu var. 

2016 yılında Sarah Scotti ile Dominik'te evlenen Tolga Karel şimdi neler yapıyor, gerçekten iflas mı etti, ilk eşi Günay Musayeva ve oğlu ile görüşüyor mu?

TOLGA KAREL KİMDİR: Asıl Adı Tolga Önce olan Tolga Karel, 12 Ekim 1978'de Aydın'da doğdu. Karel'in kökeninin ise Selçuklu Aydın Oğulları yörüklerine dayandığı biliniyor.

2016 yılında ilk eşinden boşandıktan kısa süre sonra ABD'li oyuncu Sarah Scotti ile evlendi ve kızı oldu. 

Lise öğrenimini Acıbadem İstek Vakfı'nda tamamlayan Karel, Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu ve Sinema ve Tiyatro eleştirmenliği yüksek lisansını tamamladı.

Bulgaristan'da yapılan Best Model of The World yarışmasında ikinci olan Karel, oyuncu ve modelliğin yanı sıra şarkı sözü yazarlığı da yapıyor.

Şimdilerde iflas eden ve TIR soförlüğü yapan Karel, böyle daha mutluyum açıklaması yapmıştı. 

Asuman Krause, Özcan Deniz, Ebru Gündeş , Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi kişilere şarkı sözü ve bestesi yapan Karel, özel gecelerde sunuculuk da yapıyor. Bunların yanı sıra profesyonel olarak fotoğrafla da ilgilenen Karel, birçok ünlü ismin fotoğrafını çekti.

Tolga Karel'in dış görünüşündeki değişim de dikkatlerden kaçmamıştı, dökülen saçları ve kilolu haliyle Tolga Karel bambaşka biri olmuştu. 

Karel'i asıl üne kavuşturan ise Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdıği Oğuz karakteri oldu. Oyuncu, bu dizi ile birlikte birçok ödül kazandı.

Azerbaycanlı model Günay Musayeva ile 29 Ağustos 2011'de evlenen Karel'in 2012'de Cihangir adında bir oğlu oldu. Bu evlilik 2016yılında sonlanmıştır. Oyuncu  ABD’li Sarah Scotti ile evli ve ABD'de yaşıyor.