BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşhaneliler Tuzla’da Buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı ve Hemşehri Dernekleri Platformu’nun yaptığı çalışmaların hizmetleri arasında öncelik taşıdığını söyledi.

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı ve Hemşehri Dernekleri Platformu’nun yaptığı çalışmaların hizmetleri arasında öncelik taşıdığını söyledi.
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Gümüşhaneliler bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gümüşhaneliler Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Başkan Yardımcıları, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda Gümüşhaneli katıldı. Gümüşhaneliler, sazıyla sözüyle, damak lezzetleri ile memleket hasretini Tuzla’da giderdi. Gümüşhaneliler Gecesi, tarafından canlı yayınlandı.

Örgütlü Toplum, Güçlü Demokrasi
Gecede konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı ve Hemşehri Dernekleri Platformu’nun yaptığı çalışmaların hizmetleri arasında öncelik taşıdığını söyledi. Başkan Yazıcı, “5 yıllık belediye başkanlığım döneminde çok hizmet yaptık ama 2 hizmet üzerinde daha fazla duruyoruz. Bunlardan bir tanesi 2 bin 500 Kadın Kent Gönüllüsü ile 9 bin aileye ulaşan, fakir fukarası, engellisi, yetimi ile ilgilenen Gönül Elleri Çarşısı ile manevi bir havayı oluşturduğumuz Tuzla. Diğeri de Hemşehri Dernekleri Platformu ile ortaya koymuş olduğumuz, bu gecelerle sınırlı kalmayıp derneklerle memleketlerine kadar gittiğimiz bu programlardır. Bu programlar ile Tuzla’da birlik ve beraberliği ortaya koyduk. Hemşehri dernekleri platformu ile örgütlü bir toplumu oluşturmak, demokrasimize fayda sağlamak açısından isteklerin, taleplerin ulaştığı ve ona göre şekillenen bir yönetimin ortaya konulduğu için mutluyuz.” ifadesini kullandı.