BIST 9.007
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,29
HABER /  GÜNCEL

Gülümse Yeter 19. bölümde olay kıskançlık krizi!

Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları Show TV'de yayınlanan Gülümse Yeter yeni bölümde Hasan Efendi, Neriman'dan kurtulmak için yeni bir plan yapıyor.

Abone ol

Gülümse Yeter 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Gülümse Yeter yeni bölümünde, Aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalıyor. Neriman'a karşı düşüncelerini açıkça dile getiren Hasan Efendi hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Gülümse Yeter 19. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

GÜLÜMSE YETER 19. BÖLÜM FRAGMANI

MF yapım imzalı Gülümse Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin rol aldığı Gülümse Yeter'in 19. bölümü ile 29 Kasım Salı saat 20:00'da Show Tv'de.

Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır. Neriman'ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır. Neriman'a karşı düşüncelerini açıkça dile getiren Hasan Efendi hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır, bu tepkiyle işler daha da sarpa sarar. Ayten'in komşusuna yardım etmesi Nermin'in aklına iş planları getirir. Oturduğu yerden para kazanmak için Ayten'i kullanmaya çalışan Nermin işleri büyütmeye karar verir. Ayten ise bu iş birliğini Ahmet'ten saklar. Ahmet tamirhanede Lütfü ise şirketteyken evde olanlardan habersiz kalırlar. Seçil'in gidişiyle rahat bir nefes alan Kemal, Gül'e olan gerçek hislerini açıklayıp yeniden başlamayı teklif eder.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasan Efendi'yi arayan Sarp ve Yasemin bu karmaşanın içinde birbirleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Yasemin Sarp'ın aşkına inanmak isterken Sarp ise kendi duyguları ve Cem'in varlığı arasında sıkışıp kalır. Ne yapsa aşkına Yasemin’i inandıramayan Sarp, sonunda yapacağı teklifle Yasemin’in kafasındaki bütün şüpheleri silip atar. Evde ve tamirhanede çıkan sorunlarla uğraşmaya çalışan iki aile Hasan Efendi'nin yokluğunda değerini daha çok anlar. Tüm sorunların üzerine Sarp'ın davet ettiği yabancı misafirler Ayten ve Ahmet'i daha da çaresiz bırakır. Gül'den uzak durmaya çalışan Kemal; başhekimden aldığı haberle mutluluktan havalara uçar. Bu haber Gül'ün de yüzünü güldürecektir.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ OYUNCULARI