BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL

Gülümse Yeter 15. bölüm fragmanı Sarp'a büyük tuzak!

Salı akşamları Show TV'de yayınlanan Gülümse Yeter 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Lütfü yeni planlarını devreye sokuyor. Gülümse Yeter detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Ekranların sevilen dizisi Gülümse Yeter'in yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Gülümse Yeter 15. yeni bölünde Lütfü Sarp'a kalan mirası elde etmek için yeni planlarını devreye sokuyor. Lütfü kendini kaçırılmış gibi gösterip Sarp'tan fidye istiyor. Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı, konusu ve oyuncuları haberimizde...

GÜLÜMSE YETER YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Gülümse Yeter”in son bölümünde; Lütfü’yle iş birliği yapan Cem’in Yasemin ve Sarp’ı ayırma planı işe yaramıştır. Cem’in Yasemin’i öptüğünü gören Sarp, Yasemin’den uzaklaşır ve kendini kandırılmış hisseder. Kemal, Gül’e yakın olabilmek için tekrar hastaneye döner. Gül ise Seçil’in tuzağına düşen Kemal’e olan inancını tamamıyla kaybeder. 

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ OYUNCULARI