BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  GÜNCEL

Gülümse Yeter 14. bölüm fragmanı Sarp ve Yasemin...

Gülümse Yeter 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter yeni bölümde Sarp ve Yasemin'i ayrıma planı Cem'in işine yarıyor. Gülümse Yeter fragmanı internethaber.com'da.

Abone ol

Gülümse Yeter 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter  yeni bölümde Cem'in, Yasemin'i öptüğünü gören ve kendini kandırılmış hisseden Sarp, Yasemin'den uzaklaşıyor. Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı haberimizde...

GÜLÜMSE YETER 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Cem'in, Lütfü işbirliği ile, Sarp ve Yasemi'ni ayrıma planı işe yaramış görünüyor. Cem'in, Yasemin'i öptüğünü gören ve kendini kandırılmış hisseden Sarp, Yasemin'den uzaklaşıyor. 

Kemal, Gül’e yakın olabilmek için tekrar hastaneye döner. Gül ise Seçil’in tuzağına düşen Kemal’e olan inancını tamamıyla kaybeder. Sarp ve Gül’ün aşk acısı çekmeleri onları birbirine daha da yakınlaştırır. Tevfik’in de eve yerleşmesiyle Hasan Efendi kendisini yeni bir karmaşanın içinde bulur.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM ÖZETİ

Gülümse Yeter son bölümde şu olaylar yaşandı: Artık sevgili olan Yasemin ve Sarp şimdilik ilişkilerini ailelerinden gizleme kararı alırlar.

Aynı evde yaşarken birbirlerinden uzak durmaya ve açık vermemeye çalışan çift kendilerini komik durumların içinde bulurlar. Mirası alabilmesi için Sarp’ın evlenmesi gerektiğini duyan ev halkı Sarp’ı evlendirebilmek için birbirleriyle yarışırlar.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ OYUNCULARI