BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  GÜNCEL

Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter yeni bölüm detayları ve son bölümde yaşananlar internethaber.com'da.

Abone ol

Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter'in 12. son bölümünde Gül ve Kemal'in arasında yaşanan olay damga vurdu. Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı ve detayları ile son bölüm özeti haberimizde...

GÜLÜMSE YETER 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Hasan efendinin şoför kıyafetleriyle araba kaçıran Lütfü'nün cezası yeni işinde yine direksiyon başına geçmek oldu. İstanbul trafiğinde şoförlük yapmaya başlayan Lütfü’nün şansı bu defa da yaver gitmedi.

Seçil’in sınavından geçebilmek için kendini evde ders çalışmaya veren Gül, Kemal’in hastaneden ayrıldığı haberiyle sarsıldı.



Bir yandan evdeki curcunaya uyum sağlamaya çalışırken bir yandan da hastane dışında karşısına çıkan Kemal’e kendini kaptırmamaya çalıştı. Hasan ve Tevfik ise girdikleri iddiayla mahallede yarışmaya başladı.

Yarışların sonunda kaybeden taraf diğerinin isteğini yapmayı kabul etti. Başa baş geçen mücadele beklenmedik şekilde sonlandı.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ OYUNCULARI