BIST 9.537
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.487,86
HABER /  GÜNCEL

Gülse Birsel'den Ahmet Hakan'a olay Atatürkçülük dersi!

Ahmet Hakan günlerdir 'nasıl Atatürkçü olduğunu' anlatmaya çabalıyor... Gülse Birsel Ahmet Hakan'a "Yeni Başlayanlar için Atatürkçülük" rehberi yazdı... İçende Ahmet Hakan'a olay göndermeler var...

Abone ol

Hürriyet gazetesi Ahmet Hakan günlerdir "nasıl Atatürkçü olduğunu" anlatmaya çalışıyor. Ahmet Hakan'ın bu çabalarını bir başka Hürriyet yazarı Gülse Birsel çok fena 'ti'ye aldı...

Son dönemde Atatürk ve Atatürkçülüğe yönelik eleştiri, hakaret ve aşağılamalara öfkelenildiğini ama son günlerde Atatürkçülüğün her alanda tekrar yükselişe geçtiğini belirten Gülse Birsel, sözü döndürüp dolaştırıp isim vermeden "Taze Atatürkçü" Ahmet Hakan'a getirdi. 

ATATÜRK'Ü YENİ KEŞFEDEN FİGÜRLER...

"Konu halk açısından gayet net, hep netti. Ama bir de medyadan takip ettiğim, Atatürk’ü yeni keşfeden figürler, kanaat önderleri, gazeteciler var" diyen Gülse Birsel, "Ama tabii sadece Atatürk demekle de olmaz" deyip "Yeni Başlayanlar için Atatürkçülük" rehberi yazdı.

BAZILARI GEÇ ANLAR... SADECE LAFLA OLMAZ!...

"Bazıları geç anlar. Onun için vatana, millete bir hizmet olarak, yeni başlayanlar için bir Atatürk’ü anlama, daha yakından tanıma rehberi yaptım" diyen Gülse Birsel, "Zira Atatürkçülük sadece lafla olmaz, aramıza yeni katılanların fikirleri de anlayıp, ona göre hareket etmesi lazım, değil mi efendim?" ifadelerini kullandı.  

Gülse Birsel'in yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...