BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  MEDYA

Gülşah Yılmaz İşte Benim Stilim kızı kimdir?

Gülşah Yılmaz İşte Benim Stilim yarışmacılarından en stil sahibi olan isim. Birinciliğin adayı olan Serpil Gülşah Yılmaz kimdir aslen nerelidir?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasındaki 'en stil' isim Gülşah Yılmaz kimdir ve aslen nerelidir? Hem kişiliği hem de tarzıyla öne çıkan Gülşah Yılmaz, birinciliğin bir numaralı favorisi.

32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİLİĞİNİN ADAYI
gülşah-yilmaz-kimdir-işte-benim-stilim.20150522141122.jpg
Gülşah Yılmaz Güzel Sanatlar mezunu olduğu için modaya yakın bir isim. Bunu kıyafetlerine da yansıtmayı bilen Gülşah Yılmaz, Gülşen Bubikoğlu'na benzerliği ile dikkat çekiyor.

gülşah-yilmaz-kimdir.jpg
Gülşah Yılmaz İşte Benim Stilim yarışmasında hemen her kıyafetiyle zirveye çıkmayı bildi. İşte Benim Stilim jürisinden olumlu puanlar alan Gülşah Yılmaz birinciliğin en güçlü adayı olarak görülüyor.

gülşah-yilmaz-.jpg

Ardahanlı olan Gülşah Yılmaz'ın bir diğer ilginç özelliği ise iyi bir taklitçi olması. Diğer yarışmacıların klasikleşen hareketlerini çok iyi yakalayan Gülşah Yılmaz 'abartıyla' onları öne çıkartıyor ve jüriyi hayli eğlendiriyor.