BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Gülperi'ye damga vuran tecavüz sahnesi!

Show TV'nin yeni dizisi Gülperi'nin ilk bölümüne tecavüz sahnesi damga vurdu. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? İşte Gülperi dizisindeki o tecavüz sahnesi...

Show TV'nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Gülperi, dün gece ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrolünü Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen'in paylaştığı dizideki tecavüz sahnesi ise geceye damga vurdu. 

GÜLPERİ’NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?: Gülperi’nin dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde Gülperi eşi Eyüp’ün kaybıyla; çocukları Bedriye, Hasan ve Can’la küçük mutlu dünyasını ayakta tutmaya çalıştı fakat kendisini kayınbiraderi Ejder'den korumak isterken hapse girdi. Hapishanede çocuklarından gelecek bir haberle ayakta durmaya çalışıyordu ki, içinde büyüttüğü umut bir anda yerle bir oldu.

Çünkü Kayınpederi Yakup, çocuklarını sadece elinden almamış, kalplerine Gülperi'ye dair nefret tohumları da ekmişti. Çocuklarıyla yeni bir yaşam hayal ederken, zorla İstanbul’a gönderilen Gülperi, avukat Kadir’den yardım istedi.

Aradan geçen onca yıldan sonra Kadir ve Gülperi bir aradaydı. Çocuklarını kaybetme korkusu yaşayan ve yaşadığı acı derinden hissedilen Gülperi, Kadir’in desteğiyle çocuklarının velayetini alarak, çocuklarıyla birlikte İstanbul’a geldi.

Anneleriyle bir hayat istemeyen çocuklar ise evi terk etmek istedi. Ali, Bedriye’yle evleneceğini söyleyerek onu alıp götürürken, gözyaşlarıyla peşinden giden Gülperi engel olamadı.

Sitene Ekle