BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  MEDYA

Güllerin Savaşı'nda 6. bölümde neler olacak?

12 Ağustos'ta yayınlanacak Güllerin Savaşı'nda 6. bölümde neler olacak? Gülfem, Gülrü ve Cihan'ı yeni bölümde neler bekliyor. Fargamanlarını izle

Abone ol

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Güllerin Savaşı, yeni bölümüyle 12 Ağustos Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte güllerin Savaşı dizisinde yeni bölümde yaşanacaklar:

Cihan’ın intihar girişimi Gülru ve Gülfem’i sarsıyor. Ve Gülfem, Cihan’ın Gülru’ya olan duygularıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Cihan’ın intihar girişimi Gülru ve Gülfem’i sarsar. Gülfem, Cihan’ın Gülru’ya olan duygularıyla yüzleşmek zorunda kalır. Mert, Ömer’in yakasına yapışmasının bedelini Gülru’nun tepkisiyle öderken, yaşanan tatsızlık Gülfem’in kulağına gidince işin rengi değişir. Gülru bir kez daha Mert’in düşüncesizliği yüzünden zor durumda kalır. Evde Mesude’ye kan kusturan Mine ise kancayı Mert’e takar. Diğer yanda, Yonca hayatını değiştireceğine inanarak Taner’le olan ilişkisine dört elle sarılır. Yonca’nın Taner’in hızlı hayatına ayak uydurmak için yaptıkları, Ömer ve Gülru’yu hiç beklemedikleri bir maceranın içine çekince ortalık toz duman olur.