BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  MEDYA

Güllerin Savaşı 32. bölüm

Güllerin Savaşı yeni bölüm bu akşam yine nefes kesecek Ömer'in Gülru'yu kaçırması olay olur. Peki bundan sonra neler olacak Gülfem neler yapacak?

Abone ol

Güllerin Savaşı yeni bölüm bu akşam yine nefes kesecek Ömer'in Gülru'yu kaçırması olay olur. Peki bundan sonra neler olacak Gülfem neler yapacak?

Ömer’in Gülru’yu kaçırması ortalığı karıştırır. Her iki köşk de bu şok haberle ayağa kalkarken Ömer ve Gülru, gözlerden uzakta büyük bir hesaplaşma yaşar.

screen-shot-2015-02-20-at-4.31.30-pm.png

Ömer, gerçeği öğrenmek için Gülru’yu köşeye sıkıştırırken Gülru için Ömer’e cevap vermekten başka seçenek kalmaz. Gülru’dan aldığı cevabın ardından Ömer için hiçbir şey aynı olmaz. . Gülru ve Ömer, ağır yüzleşmenin etkisini üzerlerinden atamazken, Gülru Gülfem’e ağır bir darbe daha vurmak üzere harekete geçer.

screen-shot-2015-02-20-at-4.31.14-pm.png

Gülru’nun beklenmedik atağıyla birlikte Gülfem hayatının en ağır yenilgisini tadarken,  Ömer ise bambaşka bir gerçekle yüzleşir.

screen-shot-2015-02-20-at-4.31.08-pm.png

Güllerin Savaşı'nın bu bölümünde Ömer’in Gülru’ yu kaçırması her iki köşke de bomba gibi düşüyor.Ömer’in tekne kazasının ardından Gülru kontrolü kaybeder. Gülru’nun Ömer’i kaybetme korkusuyla, gözü hiçbir şeyi görmeden yaptıkları, Cihan’ın gözlerinin tamamen açılmasını sağlar. Karanlık gecenin sonunda Ömer ve Gülru hiç beklenmedik bir yerde karşı karşıya gelirken, savaş bu kez Gülru’nun kalbi ve hedefleri arasındadır.