BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,82
HABER /  MEDYA

Güllerin Savaşı 24. bölüm Gülru ve Ömer ayrılıyor

Güllerin Savaşı'nda 24. bölüm yine çok heyecanlı. Yeni bölümde Gülru ve Ömer sonsuz ayrılığın içine düşerler. . Taner ve Çiçek’in çıplak fotoğraflarını ele geçiren Gülfem, Cahide’nin büyük bir oyuna kalkışmasına fırsat tanır.

Abone ol

Güllerin Savaşı'nda 24. bölüm yine çok heyecanlı. Yeni bölümde Gülru ve Ömer sonsuz ayrılığın içine düşerler. Taner ve Çiçek’in çıplak fotoğraflarını ele geçiren Gülfem, Cahide’nin büyük bir oyuna kalkışmasına fırsat tanır.

Dizinin bu bölümünde; Gülru ve Ömer, kendilerine oynanan bir oyunla sonsuz bir ayrılığa sürükleniyor.Cihan, Gülru’yla aralarındaki tek engelin Ömer olduğuna inanmaktadır.

Gülru’yu Ömer’den uzaklaştırmak isterken korkunç bir çıkmaza sürüklenir. Taner ve Çiçek’in çıplak fotoğraflarını ele geçiren Gülfem, Cahide’nin büyük bir oyuna kalkışmasına fırsat tanır.

gülleri̇n-savaşi-1.20141219122302.jpg

Gülru ve Ömer sonsuz bir ayrılığa sürükleniyor. Dizinin bu bölümünde; Gülru ve Ömer, kendilerine oynanan bir oyunla sonsuz bir ayrılığa sürükleniyor.

gülleri̇n-savaşi-2.20141219122341.jpg

Cihan, Gülru’yla aralarındaki tek engelin Ömer olduğuna inanmaktadır. Gülru’yu Ömer’den uzaklaştırmak isterken korkunç bir çıkmaza sürüklenir. Taner ve Çiçek’in çıplak fotoğraflarını ele geçiren Gülfem, Cahide’nin büyük bir oyuna kalkışmasına fırsat tanır.

gülleri̇n-savaşi-3.20141219122352.jpg

 
Cahide, oğlunu bahçıvan kızının elinden kurtarabilmek için belki de hayatının en büyük oyununa kalkışır ve onları evlendirmeye niyetliymiş gibi görünür. Gülru ve Ömer’i sonsuz bir ayrılığa sürükleyen bu oyun, Gülru’nun ailesinin başına çok büyük bir felaket getirecekti

23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülfem Akif’i öldürdüğü düşüncesiyle boğuşurken tehdit mesajları alır. Yaptıkları ortaya çıkmış ve köşeye sıkışmıştır.

güllerin-savaşi-2.jpg

Gülru Gülfem’in bu halini zevkle izler, onun için artık Güllerin Savaşı başlamıştır. Gerçekleri öğrenen Ömer Gülru’dan af diler, ancak Gülru’nun affetmesi hiç kolay olmayacaktır. Cihan’ın evlilik teklifi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır.

güllerin-savaşi-3.jpg

Gülfem Akif’i öldürdüğü düşüncesiyle boğuşurken tehdit mesajları alır. Yaptıkları ortaya çıkmış ve köşeye sıkışmıştır.

güllerin-savaşi.jpg

Gülru Gülfem’in bu halini zevkle izler, onun için artık Güllerin Savaşı başlamıştır.

DİZİDE NELER OLUYOR?

Kanal D'de yayınlanan Güllerin Savaşı dizisinde entrikalar durulmuyor. Gülfem-Gülru ve Ömer üçgeninde bu kez hain tuzaklar konuştu. Gülfem'un Gülru'ya kurduğu tuzak bozuldu.

Damla Sönmez( Gülru) ,Barış Kılıç (Ömer) ve Canan Ergüder'in(Gülfem) başrolünde oynadığı dizide, son iki bölümdür yapılan tüm oyunlar bozuldu.

GÜLFEM'İN OYUNU

Gülfem'in, Ömer'i yeniden elde etmek için Gülru'ya kurduğu tuzağı ortaya çıktı. Gülru'nun eski nişanlısı olan Mert, Gülfem'i takip etti. Akif'le yaptığı konuşmaları telefonuna kaydeden Mert, ses kaydını Gülru'ya dinleterek herşeyi ortaya çıkardı. Gülfem ise, Akif'in tecavüzüne uğramaktan son anda kurtuldu.

gullerin-savasi-22.-bolum-gulfemin-tuzagi-bozuldu.jpg