BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  MEDYA

Güllerin Savaşı 22. bölüm Gülfem'in tuzağı

Güllerin savaşı son bölümü ile yine nefes kesecek. Gülrü kendisine yapışan hain tuzağın Gülfem'den olduğunu öğrenir. Ömer Gülru'ya inanmaz ve uğraşlar boşa gider

Abone ol

Güllerin savaşı son bölümü 22. bölümde ile yine nefes kesecek. Gülrü kendisine yapışan hain tuzağın Gülfem'den olduğunu öğrenir. Ömer Gülru'ya inanmaz ve uğraşlar boşa gider.

BU AKŞAM NELER OLACAK?

Dizinin bu bölümünde; Gülru kendisine kurulan tuzağın arkasında Gülfem olduğunu öğreniyor.

 GÜLLERİN SAVAŞI 22. BÖLÜM GÜLFEM'İN TUZAĞI BOZULDU

gülleri̇n-savaşi-1.jpg

Güllfem’in planı zaferle sonuçlanmış, Ömer, Gülru’yla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Gülru, masumiyetini ispatlamaya çalışır fakat, başta Ömer olmak üzere kimseyi inandıramaz. Gülfem ve Cahide’nin Gülru’yu, Ömer’in gözünden düşürmek için uğraşları son bulmaz. 

gülleri̇n-savaşi-2.jpg

Bir kez daha çok tehlikeli bir oyuna kalkışırlar. Ancak işler çığırından çıkar. Adeta, ava giderken avlanırlar ve Gülfem elini kana bulamak zorunda kalır.

gülleri̇n-savaşi-3.jpg

Mert’in eline Gülru’nun masumiyetini ispatlayacak büyük bir kanıt geçer. Bu kanıtı Gülru’ya yetiştirir.

gülleri̇n-savaşi-4.jpg

Gülru kendisine kurulan tuzağın arkasında, çocukluğundan beri idol olarak gördüğü Gülfem’in olduğunu anlayınca çok büyük hayal kırıklığı yaşar.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?





gülleri̇n-savaşi-21.-bölüm-1.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gülfem’in oyunu sonucu Gülru ve Ömer birbirleri hakkında hayal kırıklığı yaşarken, Gülfem, Gülru’yu Ömer’in gözünden tamamen düşürmek için yeni planlar yapar ve uygulamaya koyar. 

gülleri̇n-savaşi-21.-bölüm-2.jpg

Gülru ve Ömer yanlış anlaşılmaların acısını çekerken, Gülru’yu evde asla tahmin etmeyeceği bir sürpriz beklemektedir. Mesude, babası ve Yener arasında kalarak zor anlar yaşar.

gülleri̇n-savaşi-21.-bölüm-3.jpgTaner ve Çiçek büyük bir adım atıp, beraber olmaya başlarlar. Bunu fark eden Yonca deliye döner. Gülfem, Mert’i de dahil ettiği bir oyunla Ömer’den  farklı bir intikam alırken, bu sayede Ömer’le yakınlaşma fırsatı da yakalar.

gülleri̇n-savaşi-21.-bölüm-4.jpg

Gülfem’in son darbesi ise Gülru’yu Ömer’e karşı içinden çıkılmaz bir duruma düşürecektir.

GEÇEN HAFTA GÜLLERİN SAVAŞI'NDA NELER OLDU?


Güllerin Savaşı yeni bölümde neler olacak?


Gülru ve Ömer, Güllerin Savaşı 20. Bölüm'de neler yaşayacak?
Tam da yanlış anlamaları giderip, beraberliğe devam kararı almışken, tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen Salih’e yakalanırlar. Salih kıyameti koparır.

gulru.jpg

Sadece Salih öğrenmez bu durumu. Gülfem onları görünce ve yaşananların ağırlıyla dayanamaz, kalp krizi geçirir.

gulru2.jpg 

Cihan, Gülfem için çok korkar. Cihan olanlardan habersizdir taki evin sorumlusu olanları Cihan'a anlatana kadar. Cihan Gülru ve Ömer aşkını öğrenince çılgına döner. İnanmak istemez.

gulru3.jpg

Cihan'ın olanları öğrenmesi de yetmez, gidip Gülru'yu tehdit eder. Gülfem hanıma bir şey olursa onları orada barındırmayacağını söyler.

Gülru yaşananlar karşısında büyük şok yaşamaktadır.

gulru1.jpg

Güllerin Savaşı 20. Bölüm'de Gülru aşkı Ömer'den vazgeçecek mi? Bu aşkın önünde daha ne gibi engeller var?

GÜLLERİN SAVAŞI 20. BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE




GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kanal D'nin merakla beklene heyecan veentrika dolu dizis Güllerin Savaşı 19. bölümü ile bu akşam izleyeciyla buluşacak. Güllerin Savaşı'nda 19. bölümde işler iyice kızışıyor. Gülru,  gördüğü sahneyle derin bir hayal kırıklığı yaşayıp, acı çekerken, Ömer, Gülfem’in bu atağından rahatsız olmuştur.

Gülru,  gördüğü sahneyle derin bir hayal kırıklığı yaşayıp, acı çekerken, Ömer, Gülfem’in bu atağından rahatsız olmuştur.

gülleri̇n-savaşi-19.-bölüm-1.jpg Yonca, Gülru’nun kafasında Ömer’i bitirdiğini Gülfem’e yetiştirir. Şevket boşanma davasına devam etmekte ısrarlıdır.

gülleri̇n-savaşi-19.-bölüm-2.jpg

Taner’le ilişkileri iyice gerilir. Yener’in Mebrure’yi dolandırması Mesude’yle evliliğini bitme noktasına getirir. Gülfem ise reddedilişinin sarsıntısı içindedir. 

güller,n-savaşi-19.-bölüm-3.jpg

Bir yandan bunun acısını Ömer’den çıkarmak, diğer yandan Ömer ve Gülru’nun yeniden biraraya gelmelerini engellemek için, tehlikeli bir oyuna kalkar. Buna rağmen Ömer’le yüzleşip, aşka devam kararı alan Gülru’yu, kafasını karıştıran bir sürpriz beklemektedir.

güllern-savaşi-19.-bölüm-4.jpg