BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.494,92
HABER /  MEDYA

Güllerin Savaşı 20. Bölüm Gülru'ya büyük şok!

Güllerin Savaşı 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Güllerin Savaşı yeni bölümde Gülru ve Ömer'in aşkı büyük bir engele takılır.

Abone ol

Güllerin Savaşı 20. bölümde Gülru ve Ömer aşklarını yeniden yaşamaya karar vermişken ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Gülru'nun babası bu aşkı öğrenir ve olan olur. 

Güllerin Savaşı yeni bölümde neler olacak?


Gülru ve Ömer, Güllerin Savaşı 20. Bölüm'de neler yaşayacak?
Tam da yanlış anlamaları giderip, beraberliğe devam kararı almışken, tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen Salih’e yakalanırlar. Salih kıyameti koparır.

gulru.jpg

Sadece Salih öğrenmez bu durumu. Gülfem onları görünce ve yaşananların ağırlıyla dayanamaz, kalp krizi geçirir.

gulru2.jpg 

Cihan, Gülfem için çok korkar. Cihan olanlardan habersizdir taki evin sorumlusu olanları Cihan'a anlatana kadar. Cihan Gülru ve Ömer aşkını öğrenince çılgına döner. İnanmak istemez.

gulru3.jpg

Cihan'ın olanları öğrenmesi de yetmez, gidip Gülru'yu tehdit eder. Gülfem hanıma bir şey olursa onları orada barındırmayacağını söyler.

Gülru yaşananlar karşısında büyük şok yaşamaktadır.

gulru1.jpg

Güllerin Savaşı 20. Bölüm'de Gülru aşkı Ömer'den vazgeçecek mi? Bu aşkın önünde daha ne gibi engeller var?

GÜLLERİN SAVAŞI 20. BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE




GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kanal D'nin merakla beklene heyecan veentrika dolu dizis Güllerin Savaşı 19. bölümü ile bu akşam izleyeciyla buluşacak. Güllerin Savaşı'nda 19. bölümde işler iyice kızışıyor. Gülru,  gördüğü sahneyle derin bir hayal kırıklığı yaşayıp, acı çekerken, Ömer, Gülfem’in bu atağından rahatsız olmuştur.

Gülru,  gördüğü sahneyle derin bir hayal kırıklığı yaşayıp, acı çekerken, Ömer, Gülfem’in bu atağından rahatsız olmuştur.

gülleri̇n-savaşi-19.-bölüm-1.jpg Yonca, Gülru’nun kafasında Ömer’i bitirdiğini Gülfem’e yetiştirir. Şevket boşanma davasına devam etmekte ısrarlıdır.

gülleri̇n-savaşi-19.-bölüm-2.jpg

Taner’le ilişkileri iyice gerilir. Yener’in Mebrure’yi dolandırması Mesude’yle evliliğini bitme noktasına getirir. Gülfem ise reddedilişinin sarsıntısı içindedir. 

güller,n-savaşi-19.-bölüm-3.jpg

Bir yandan bunun acısını Ömer’den çıkarmak, diğer yandan Ömer ve Gülru’nun yeniden biraraya gelmelerini engellemek için, tehlikeli bir oyuna kalkar. Buna rağmen Ömer’le yüzleşip, aşka devam kararı alan Gülru’yu, kafasını karıştıran bir sürpriz beklemektedir.

güllern-savaşi-19.-bölüm-4.jpg