BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  MEDYA

Gülgün Feyman eşi Tayfun Budak kimdir kızları ve kocası ile bambaşka

Gülgün Feyman kimdir son evliliğini kiminle yaptı eşi Tayfun Budak kimdir? Gülgün Feyman kocası ve ikiz kızları Pelin ve Meriç hakkında bilinmeyenler ve instagram fotoğraflarını derledik.

Abone ol

Bir dönemin sembol isimlerinden olan Gülgün Feyman kimdir? Kaç evlilik yaptı ve çocukları var mı? Gülgün Feyman'ın son eşi Tayfun Budak kimdir, ikiz kızları Pelin ve Meriç hakkında bilinmeyenler.

Albay bir babanın kızı olan Gülgün Feyman 1958 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi mezunu olan Gülgün Feyman ilk kez Erzurum Radyo ve Televizyonu'nda görev aldı. İlk sunduğu program ise Hoş Sada ismini taşıyordu.

gülgün feyman kimdir trt spiker gençliği

GÜLGÜN FEYMAN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI

Gülgün Feyman, ilk evliliğini 1983 yılında inşaat mühendisi Seçim Türkay Baysal ile yaptı. gülgün feyman kimdir kızları pelin ve meriç çocuklarıGülgün Feyman'ın bu ilk evliliğinden Pelin ve Meriç adlarında 1984 doğumlu ikiz kızları oldu.

GÜLGÜN FEYMAN'IN İKİNCİ EŞİ TAYFUN BUDAK

Gülgün Feyman ikinci evliliğini 12 Mayıs 2010 tarihinde doktor eşi Tayfun Budak ile yaptı. Gülgün Feyman’ın eşi Üroloji Uzmanı Operatör Dr. Tayfun Budak Antalya Side Anadolu Hastanesinde görev yapıyor.

Gülgün Feyman'ın mutlu bir evlilik yürüttüğü ikinci eşi Tayfun Budak'ın  Can ve Deniz adında 2 oğlu var.

GÜLGÜN FEYMAN MAKYAJSIZ HALİ

gülgün feyman budak makyajsız haliGülgün Feyman kamera ve objektiflerin en sevdiği yüzlerden biri. Onu yakından görüp birlikte televizyon mesaisi yapanlar da bunu anlatıyor. Gülgün Feyman makyaj yapıp kamera önüne çıktığında izleyici rüya gibi güzel bir kadın görüyordu. Ancak kamera arkasında ve makyajsız haliyle Gülgün Feyman şaşırtıcı derecede farklıydı.

Bir dönemin en ünlü ekran yüzü Gülgün Feyman TRT'de sunuculuk yaparken özel kanallar çıkınca zirveye oturan isim olmuştu. Gülgün Feyman rüzgarı 1990'lı yıllarda öyle bir esinti yaratmıştı ki yeni açılan her kanal ona benzer bir spiker aramıştı.

GÜLGÜN FEYMAN STAR TV ANA HABERDEKİ HALİ

gülgün feyman star tv gençliğiKameraların sevdiği bir yüz olan Gülgün Feyman Star TV'nin ana haber bültenininde rakipsiz bir isim olmuştu. O zamanlar Cem Uzan'ın olan kanalda ana haberlerde pek de alışkın olunmayan şekilde yakın plan çekim yapılıyordu.

BİRİNCİ LİGDEN DÜŞTÜ

gülgün feyman eşi ve kocası tayfun budak kimdir
Ve yıllar akıp gitti... Bir dönem televizyon kanallarının transfer etmek için çılgın paralar önerdiği Gülgün Feyman, şimdi üçüncü lig kanallarından birinde ekrana çıkıyor. Çünkü o Türkiye'de habercilik yapan bir kadındı... Çünkü bu ülkede kadın sunucular yaşlanınca kıymetlenen değil ekrandan acilen uzaklaştırılması gerekenlerdi. Çünkü bu ülkede kadının beynine ve zekasına değil gençliğine ve güzelliğine bakılır.