BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  MEDYA

Gülerce Cemaat ile son bağını da kopardı

Zaman gazetesinden istifa ettiğini İnternethaber'e açıklayan Hüseyin Gülerce, 15 yıldır üyesi olduğu, bir dönem mütevelli heyeti başkanlığı yaptığı o cemaat kurumundan da istifa etti.

Abone ol

- ÖZEL

Zaman gazetesinde 25 yıl boyunca köşe yazarlığı yapan bir dönem gazetenin genel yayın müdürü de olan Hüseyin Gülerce, Cemaat ile son bağını da kopardı.

Gülerce, Gülen Cemaati'nin kamıuoyundaki görünen yüzü olarak bilenen Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndan "görünen lüzum üzerine" istifa ettiğini açıkladı.

15 yıl boyunca Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın üyesi olan, aynı zamanda bir dönem de vakfın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürüten Gülerce, istifasını açıkladı.

İNTERNETHABER'E VERDİĞİ RÖPORTAJDA İSTİFA ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Gülerce geçtiğimiz günlerde İnternethaber'den Hadi Özışık'a konuşmuş, 17 Aralık süreci sonrasında köşe yazılarına ara verdiği ve bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği'ni de yaptığı Zaman gazetesinden istifasını "Zaman'ı bırakıyorum! Zaman'da yazacak bir şeyim kalmadı çünkü" sözleri ile açıklamıştı.

Gülerce, İnternethaber'e yaptığı açıklamada "Zaman Gazetesi'nden istifa ediyorum. Dumanlı'ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracalığıyla bildireceğim" demişti.

ZAMAN'DA YAZACAK BİR ŞEYİM KALMADI>>