BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  GÜNCEL

Gülen'in o sözleri suikast talimatı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bozdağ aileleri de FETÖ'ye karşı uyardı.

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşısı Gülen'in, "Suikastlar düzenlenecek bunu da bizim üstümüze atacaklar." şeklindeki sözleriyle ilgili konuştu.

Bozdağ, FETÖ'nün bu sözlerinin 'suikast' talimatı olduğunu söyledi. Bozdağ, "Ben bunu tetikçilere siz adamları aşağı indirin talimatı diye anlıyorum." dedi.

Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine değinen Adalet Bakanı Bozdağ, Fetullah Gülen'in cezaevindeki yandaşlarını rüyalarla, cennet vaadiyle motive ettiğini söyledi ve ailelere ''Çocuklarınıza sahip çıkın'' diye seslendi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

"BU HABERLERİ TALİMAT OLARAK ANLIYORUM"

"Suikastlar düzenlenecek bunu da bizim üstümüze atacaklar" şeklinde haberler yapıldığını belirten Bozdağ, "Ben bunu tetikçilere siz adamları aşağı indirin talimatı diye anlıyorum" dedi.

İşte Bozdağ'ın açıklamarı;

"FETÖ’ye karşı çocuklarınızı koruyun, FETÖ’nün çocuklarınızı esir almasına izin vermeyin. Terör örgütüne karşı insanların çocuklarını koruması birinci vazifesidir. Netice bakımından önemlidir."

ABD'de yarın başlayacak yeni dönem için de konuşan Bozdağ, "ABD’de yarın yeni dönem başlıyor. Ben hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı ve başarılı işler yapmasını dünyadaki olumsuzluğun ortadan kalkamasında başarı olmasını diliyorum. Terörist Gülen için yaptığımız girişimler sonuçsuz kalmıştır. Umarım ki Trump döneminde gelişme olur" dedi.