BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Gülen'e yakın profesör iddiasını çürütene evini verecek

Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen Gazeteci yazar, Prof. Dr. Osman Özsoy, iddiasının aksini ispat edene evini verecek.

Abone ol

Cemaate yakınlığıyla bilinen Prof. Dr. Osman Özsoy, Türk tarihinin 7 bin yıllık yazılı döneminin en kepaze en ihanet dolu döneminin yaşandığını iddia ederek, aksini ispat edenlere 400 bin lira değerindeki evin tapusunu verecek.

Hidayet Karaca ve tutuklu 63 polis hakkında tahliye kararı veren 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararının yok hükmünde sayılması ve HSYK'nın o kararı veren hakimleri görevden uzaklaştırması cemaat çevrelerin fena kızdırdı.

Geçtiğimiz yıl Gülen grubu medya organlarınca, cemaate yakınlığı gerekçesiyle Haliç Üniversitesi'nden atıldığı iddia edilen Prof.Dr. Osman Özsoy, şoke eden açıklamalarda bulundu. 

STV Haber'e konuk olan Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen Gazeteci yazar, Prof. Dr. Osman Özsoy, tahliye kararı krizini değerlendirdiği konuşması çok konuşulacak. İşte Özsoy'un olay iddiası:

OKTAY EKŞİ DE AYNI KANAATTE

"Bugünkü HSYK üyelerini RTÜK üyelerini ilgili bakanları Türk tarihinin en kepaze dönemine imza atan herkesin bir kitaplarda ansiklopedilerde resimlerini göreceksiniz. gelirken evimin tapusunu getirdim. Bunu şov olsun diye göstermiyorum size. İddialıyım evin tapusu. 400 bin lira değerinde. Daha evvel demiştim. İletişim profesörüyüm. Çok sayıda kitabım var. Oktay Ekşi de aynı kanaatte. Altan Öymen de aynı kanaatte. Tüm basın tarihinin en şerefsiz en kapeze önemi yaşanıyor şu anda. Bundan daha kötü diyen varsa getirsin kaynakları ona yüz bin lira vereceğim demiştim.

DAMAT FERİT PAŞA DÖNEMİ DAHİL

Şimdi diyorum ki Türk tarihinin 7 bin yıllık yazılı döneminde şu an yaşadığımız alçakca daha kepazece dönem yaşandıysa getirsinler bilirkişi oluşturalım. 27 Mayıs, 12 Eylül dahil. Osmanlı dönemini zıvanadan çıkaran sadrazamlar dahil, Sadrazam Damat Ferit Paşa dönemi de dahil. Eğer şu anki kepaze ve ihanet içerisinde bir dönem geçtiyse ve bunu ispat edebilirlerse 400 bin lira değerindeki evi vereceğim. Aynı değerdeki evide söke söke alacağım."