BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,88
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Gülen ve Erbakan adına üniversite

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Sait Nursi, Necmettin Erbakan ve Fethullah Gülen adına üniversite kurulmasını istedi.

Abone ol

9. Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan yabancı öğrenciler, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Mustafa Kamalak, Bediüzzaman Sait Nursi, merhum Necmettin Erbakan ve Fethullah Gülen Hocaefendi'nin günümüzde anlaşılmadığını belirtti. Kamalak bu kişilerden özür dilenerek, adlarına üniversitelerin kurulması gerektiğini ifade etti.
   
9.Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan öğrencilerin bugünkü son durağı Saadet Partisi Genel Merkezi oldu. Olimpiyat öğrencilerini kabul eden Genel Başkan Mustafa Kamalak, günümüzde üç önemli ismin değerinin anlaşılmadığını söyledi. Bu kişilerin Bediüzzaman, merhum Necmettin Erbakan ve Fethullah Gülen Hocaefendi olduğunu kaydeden Kamalak, bu kişilerden özür dilenerek adlarına üniversitelerin kurulması gerektiğini dile getirdi.
   
Kamalak, Türkçe Olimpiyatları için öğrencilerin Türkiye'ye getirilmesinde ve yetiştirilmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.
   
Olimpiyat çocukları, ziyarette şarkılar söyleyip, şiirler okudu. Çocukların çeşitli hediyeler sunduğu SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da öğrencilere, işlemeli tabak hediye etti.