BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  GÜNCEL

Gül’e Muhafız Alay Komutanı FETÖ’cü dedik ama...

Meclis 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni Araştırma Komisyonu’nda konuşan Balyoz kumpası mağduru emekli Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Meclis 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni Araştırma Komisyonu'nda konuşan Balyoz kumpası mağduru emekli Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel, çarpıcı ifadeler sarf etti.

Sözcü'nün haberine göre Mustafa Önsel şu açıklamalarda bulundu: 15 Temmuz'da Kosova'dan gelip darbeye karışan Tanju Poshor'un, Balyoz'la ilgili ismi geçiyor…

GÜL'E O FETÖ'CÜ DEDİK AMA...

Onun için gözden uzak yere önce Sarıkamış'a sonra da yurtdışına gönderip, gözden kaybediyorlar. Sonra Abdullah Gül Cumhurbaşkanıyken, onun muhafız alay komutanı oldu. Poshor'u Cumhurbaşkanı Gül'ün arkasında görünce bürokratlar ve milletvekilleri aracılığıyla haber gönderdik. ‘Muhafız Alay Komutanınız FETÖ'cü' dedik. Ancak değişen bir şey olmadı.

ALBAYIN CASUSLUK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Mithat A. isimli FETÖ'cü bir albayın casusluk yaptığı tespit edildi ama hakkında en küçük soruşturma açılmadı. İstihbarat bu albayın Genelkurmay'dan bilgi, belge sızdırdığını tespit etti. Üst seviyede paylaşıldı. Ama sadece emekli edildi. TSK içinde ne kadar FETÖ'cü var? Tahminimi söylesem moraliniz bozulur. Ama 2010'dan sonra hakimiyet tamamen FETÖ'cülerin eline geçti.