BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.430,29
HABER /  MAGAZİN

Gülben Hülya Avşar'a özenirse...

Gülben Ergen, ezeli rakibi Hülya Avşar'ın izinden gitti.

Abone ol

Magazin dünyasının ezeli rakipleri; şimdi de dövmeleriyle karşı karşıya geldi. Dövme tutkusuyla bilinen Hülya Avşar, son dövmesini çenesinin altına yaptırmıştı. Avşar Kızı'nın babaannesine özenerek yaptırdığı 'yıldız' şeklindeki dövmesi büyük beğeni kazanmıştı.

HÜLYA GÖRMESİN!
her adımla Hülya Avşar'la kıyaslanan Gülben Ergen de; son dövmesinde 'yıldız' şeklini seçti. Önceki gün Bebek'teki kuaföründen çıkarken görüntülenen güzel şarkıcının sol eline Hülya Avşar'ınkiyle birebir aynı olan bir dövme yaptırdığı görüldü.

Neşeli halleriyle dikkat çeken Gülben Ergen; bir yandan albüm bir yandan da 'Çocuklar Gülsün Diye' projesiyle uğraştığını söyledi. Demet Akalın'ın Trabzon'daki okula park yapımı için bağışta bulunduğunu da ilk kez açıklayan Ergen, gazeteciler aracılığıyla ünlü popçuya teşekkür etti. Gülben Ergen, önümüzdeki sezon da yeniden ekranlara dönebileceğini ve görüşmelerinin sürdüğünü de söyledi. Ergen; yazın da tatil için birçok yere gideceğini ekledi.

FiLTRE TAKIN!
Geçtiğimiz yaza selülitli haliyle damga vuran Ergen, gazetecilerden espriyle karışık bir ricada bulundu: "İsterseniz bu yaz size nerede olduğumun adresini vereyim ama beni çekerken kameralarınıza filtre takın."