BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen'den Can Dündar eleşirilerine cevap

Altın Kelebek ödül töreninde Can Dündar’a selam gönderen Gülben Ergen gelen eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

Abone ol

Can Dündar'la ilgili yargıya dönük mesaj vermediğini savunan Gülben Ergen, "Ben sizler gibi 24 saatimi politika yaparak politik düşünerek geçirmiyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek ödül töreninde sahneden Can Dündar'a selam gönderen ünlü şarkıcı Gülben Ergen Instagram hesabından Can Dündar'la birlikte çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak gelen eleştirilere uzunca bir cevap verdi. İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı:

"Dostunun yargı sebebi seni dönek yaparsa asıl odur tehlike!
Deniz Seki'yi her ziyaretimde, "Űç çocuğun var, utanmıyor musun?" diye yargılandım. Ne hakaret, ne ağır suçlamalar. Benim arkadaşım! Suçlu, suçsuz kendi hayatı, kendi cezası... Ama arkadaşım... Ziyaret ettim, edeceğim. 

Īyi olması için elimden her geleni yaptım, daha da yapacağım... Can Dündar... Gündüz kuşağında hiçbir televizyon programına konuk olmazken; ne kariyeri ne okur kitlesi ile uyuşan, benim daha eğlenceye yönelik programıma konuk oldu... Bir telefonumla, bir ricamla...

BANA KONUK GELMESİYLE ÖVÜNDÜM

Bana konuk gelmesiyle övündüm. Çünkü rakip, diğer gündüz kuşağı yapan meslektaşlarımın alamayacağı kadar değerli bir konuktu. Tıpkı Elif Şafak gibi... Bana inanarak geldiler, misafirim oldular...
"Can Dündar'a selam olsun" dedim diye işitmediğim hakaret kalmadı.

EY ÜLKEM İNSANI!

Dostluğunu gördüğüm her insana selam da yollarım, ziyaret de ederim. Yargı sebebine değinecek bir mesaj vermedim ben... Bunu veren sizlersiniz. Ülkemin Cumhurbaşkanı beni iftarına davet etmiş. Vay nasıl gidermişim? Vay hem Tayyip Erdoğan'ın davetine gidip, hem Can Dündar'a selam olsun nasıl dermişim?
Bu nasıl zihniyet?

BU NASIL PARÇALANMIŞLIK?

Ben sadece hüsnü kalple Allah rızası için Hac yaptığımda da mesleğimle bağdaştırmayan kısır zihniyetler ibadetimi sorgulamışlardı...

Siz benim ibadetime, dostuma selam yollamama, politik hiç bir mesaj içermeyen #önceiyiinsan olma prensiplerime yorum yaparken saygıyı eksik ediyorsunuz. 

Ben sizler gibi 24 saatimi politika yaparak politik düşünerek geçirmiyorum. Her konuya politik yaklaşmıyorum. Bana özelime, aileme, kişilik haklarıma fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz. Etmeyin!!