BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen ünlü sunucuyu işinden etti!

TRT ekranlarında sevenlerine merhaba diyecek olan Gülben Ergen, onun yerine geçtiği ünlü sunucuyu da işinden etti..

Abone ol

Gülben Ergen  TRT'de yeni başlayacak programına isim bile bulan ünlü sunucuya büyük şok yaşattı. İşte Ayşenur Yazıcı’nın sacitaslan.com'dan Suna Üçkarışoğlu'na anlattıkları;

GÜLBEN ERGEN’İN PROGRAM İSMİNİ BİLE BEN KOYDUM!"

Sunacığım nasıl oldu anlamadım. Gülben Ergen'le TRT'ye program yapması konusunda konuşuyorduk. Bulduğu program ismini benimle paylaştı. 'Her Şey Kadınlar İçin' diye bir isim bulmuştu. Ben de bu ismin iyi olmadığını programın isminin 'GÜLBEN' olmasının daha iyi olacağını söyledim. Çok sevindi. Aman birde ne göreyim. Bana TRT'den bir açıklama " Ayşenur Hanım maalesef programınızı bitiriyoruz. Yerinize Gülben Ergen başlayacak" demezler mi? İyi de nasıl olur bu dedim. Sunacığım biliyorsun her sabah TRT'de SÜTLÜ KAHVE programım 21 sharelere çıkan başarlı bir program.

Hayır anlamadığım GÜLBEN ERGEN TRT'te ye program yapacaksa yapsın, gözü olanın gözü çıksın. Benim program saatime göz diktiyse, beni de başka bir saate kaydırsalardı.Ama gördüğün gibi cuma son ve ben işsiz kalacağım.

"GÜLBEN ERGEN'İ BÜLENT ARINÇ'A ŞİKAYET ETMİŞLER"

Yaşadığım bu durum hiç etik değildi. Nasıl oldu, kim tarafından yazıldı bilmiyorum ama TRT'de bana yapılan bu haksızlığı Bülent Arınç'a mektup yazarak bildirmişler. Çok üzgünüm. Ben Gülben Ergen'in beni işimden etmesindeki nedeni gerçekten anlayamadım. Üstelik program ismini ben bulmuşken."