BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Gülben Ergen sürprizi Erhan Çelik ile bakın nerde evlendi?

Gülben Ergen boşanmasının ardından sürpriz bir kararla Erhan Çelik ile Ege'nin bir dağ köyünde evlendi, çiftin düğünü herkesi şaşırttı.

Abone ol

Gülben Ergen, Ege'nin bir dağ köyünde sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu ve Erhan Çelik ile evlendi. Sosyal medya hesabından evliliğini duyuran Gülben Ergen'e evlendiği yeni eşi Erhan Çelik 4 yıl önce ağır sözlerle saldırmış.

Oğulları Atlas, Ares ve Güney'in babası Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 2012'de ayrılan Gülben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Çelik'le evlendi.

DAĞ KÖYÜNDE EVLENDİLER

Erhan Çelik ile şaşırtan bir birlikteliği olan Gülben Ergen dün akşam sürpriz nikah töreni ile evlendi. Hayatında ikinci defa 'Evet' diyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in nikah törenine yakın dostları katıldı.

erhan-çelik-ve-gülben-ergen-evlendi.jpg
Çiftin nikah şahitliğini ise Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın kıydığı nikah töreniyle çift dünyaevine girdi.

gülben-ergen-ve-erhan-çelik-evlendi-düğün-fotoğrafi.jpg
Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in nikah için seçtikleri mekan ise Ege'nin şirin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu. Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı.

"SOYADIN ARTIK SOYADIM"

Ergen nikahtan sonra gelin damat fotoğrafını İnstagram hesabına koyarak duygularını takipçileriyle paylaştı.

gülben-ergen-ve-erhan-çelik-evlendi.jpg

Ergen, "Önce 'Güven' dedi, aşktan önce gelir 'Kabul mü?' dedi, 'Evet' dedim. Sonra saygı dedi, kabul mü, evet dedim. Senin anneliğin benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı. Elimi hiç birakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek aile olmak demektir. Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün ben de hiç solmayacak söz dedi. kalbim dedim... Soyadı artık soyadım. Çelik..." diyerek duygularını dile getirdi.

ERHAN ÇELİK MEĞER GÜLBEN'E NE HAKARETLER ETMİŞ

Sürpriz nikahla birlikte Erhan Çelik'in 4 yıl önce Twitter'dan Gülben Ergen'e yazdığı bir mesajda ortaya döküldü. Çelik'in 4 yıl önce Twitter'da Gülben Ergen ile kavga ettiği ortaya çıktı.
Erhan Çelik, 26 Ekim 2010'da ünlü sanatçıya; şunları yazmış:

KARAKTER SAHİBİ POZLAR ATIYORSUN!

-"İnsanların en cahili, kişiliğini ararken karakter sahibi pozlar atandır. Maşallah sizde de poz çok ama çerçevelenecek fotoğraf yok. Ergen'in anksiyetesi bitti. Cumhurbaşkanı'nın elinden plaket alınca, ülkesiyle ilgili kaygıları yok oldu. Mucize plaket, şimdi tüm eczanelerde."