BIST 9.136
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,86
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen ne yapsa yaranamıyor!

Gülben Ergen bu kez sosyal medya hesaplarından ayet paylaştı! Ergen'in takipçilerine bir de mesajı vardı...

Abone ol
Gülben Ergen, ne yapsa takipçilerine yaranamıyor! Erhan Çelik birletiğiyle"dini hassasiyetleri" arttı yorumları yapılan Gülben Ergen, bu kez de paylaştığı bir ayetle gündemde.  Çelik ile birlikte Ramazan'da tatil yapan ardından da Umre ziyareti, sonrası Hac ziyaretlerinin fotoğraflarını paylaşan Ergen, bu kez de paylaştığı ayet nedeniyle takipçileri tarafından samimiyetsizlikle suçlandı!

Erhan Çelik ile dünya evine giren Gülben Ergen'in sosyal medyayla yıldızı bir türlü barışmıyor! Ergen, ilk kez Erhan Çelik ile Ramazan ayında yaptığı tatil ile gündeme gelmiş ve gazetelere yansıyan fotoğrafları nedeniyle sert bir dille eleştirilmişti.

gulben-ergen.20141027205217.jpg

Fotoğraf, sosyal medyada "Dindar Erhan Çelik, sevgilisi ile Ramazan'da tatil yapıyor" başlığıyla paylaşılmıştı.

UMRE FOTOĞRAFI ŞAŞIRTTI

Çelik çiftinin medyaya yansıyan bu fotoğraflarından ardından paylaşılan bir fotoğraf, tartışmayı hararetlendirdi. Hürriyet'ten Onur Baştürk, fotoğrafın öylesine çekilmediğini ve büyük bir prodüksiyon ile çekilmiş olabileceği ve reklam amacı taşıdığını ima etmişti. İşte o köşe yazısından bir bölüm;

Fotoğrafı üçüncü bir kişi gayet özenerek, kadrajı çok iyi ayarlayarak, ışığı/perspektifi gözeterek, hatta “Hadi şimdi siz el ele yürüyün, ben çekiyorum” diye komut vererek çekmişe benziyor. Hani yoldan geçen birine çektirilmemiş, orası belli.  

fotograf.20140829131336.20141027205632.jpg

"DIŞ GÖRÜNÜŞÜME BAKIP, GERÇEĞİ UNUTANLAR..."
 
Tüm bu tartışmaların ardından evlilik sonrası Çelik çifti, Hacca gitti ve eleştirilere bu kez yine bir fotoğrafla cevap verdi. Sosyal medya hesaplarına Çelik soyadını ekleyen Gülben Ergen, instagram hesabından Hac ziyaretine ilişkin fotoğrafları paylaşarak, eleştirilere cevap verdi. İşte Ergen'in o mesajı;
 
"Yorum yapanlar, kalbini bozanlar, kalp kırınca zevk alanlar, dış görünüşüme kanıp, gerçeği unutanlar... Bulunduğum yerin adeti neyse kıyafetim ona uygun olur... Ülkeme döndüğümde kalbim, nefsim, nefesim değişmez... Kıyafetim değişir, siz nereye bakarsanız orayı görürsünüz o da ayrı. Her seferinde içimi biraz daha süsler gelirim bu yollardan, bu topraklardan. Sosyal medya ile bazen ALS hastalığına dikkat çekerim bazen 'Çocuklar Gülsün Diye' anaokullarımızı anlatır okul öncesi eğitime dikkat çekerim bazen bir şarkı bazen bir meyve bazen bir söz bazen Tasavvuf bazen Mustafa Kemal bazen Kandil bazen Cumhuriyet kutlarım bazen de bir manzara paylaşırım...Özetle benim yaşadıklarım ve benim seçtiklerimden ibaret burası...İhtişam mı, sonsuzluk mu, birlik mi, aydınlığa giden yol mu, yolun kademeleri mi? Neye bakarsan onu görürsün... Ya da dersin ki ‘aaaa Gülben elinde dövme var’, sana mı kaldı bu işler, tövbe tövbe, oralara gidip bize ahkâm kesme... Bunu da görebilirsin bu fotoğrafta.... Sen seç"

"BİZ KOYSAK LİNÇ..."

Tüm bu tartışmalar yaşanırken, dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, Kuran’daki İnşirah Suresi’nden alıntı yaparak Instagram’da paylaşım yaptı. Beyonce, bu sureden “Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır” ve “Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır” mealindeki ayetleri paylaştı.

Beyonce'un bu paylaşımının ardından Gülben Ergen'den ilginç bir paylaşım geldi. Ergen daha önceki paylaşımlarına gönderme yaparak, paylaştığı ayete  “Beyonce koyunca olur Biz koysak linç” notunu düştü. 

125.jpg

TAKİPÇİLERİ NE DEDİ?

cahideyilmaz
Koyma o zaman Gülben ciğim...
 
arzkrz
Bizde bu kompleks olduğu müddetçe dinimizi bile rahatça yaşayamayız. Kutlarım sizi...

145.20141027211951.jpg 
 
selinnsen
Yahu sen ayet mi koyuyorsun? Hacca gidip foto cektiriyosun ve buyuk ihtimal kameramanlarla gidiyorsunuz. Ayet paylasmak gosteris degildir fakat hacca gidip fotolari yayinlamak gosteristir. Ayet okudugunu birilerine soyleyince birsey olmuyor, fakat hacca gidip fotograflarini yayinlayinca bunun hicbir anlami kalmiyor. O Allah ile sizin aranizda birseydir. Millete duyurmanin hic anlami yok diye dusunuyorum.
 
hassaka
Onlar hac işaretlerini mayoya bile koysa bisey yok siz kapalı bir poz paylaşsanız Linç! Bırakın kendi Canınız nasıl istiyosa öyle yaşayın hayat sizin