BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  GÜNCEL

Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in Umre fotoğrafını kim çekti?

Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in Umre'de el ele çekilmiş fotoğrafındaki detaylar ilginç bir iddiaya konu oldu. Fotoğrafı çeken üçüncü kişi kim?

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Gülben Ergen’in doğum gününde spiker sevgilisi Erhan Çelik Umre'de çekilmiş bir fotoğraflarını Instagram’dan yayınladı. Fotoğraftaki detaylara dikkat çeken Hürriyet yazarı Onur Baştürk ilginç bir tahminde bulundu.

"YOLDAN GEÇEN BİRİ ÇEKMEMİŞ ORASI BELLİ!"

Ergen ve Çelik çiftinin Umre'de ele ele çekilmiş fotoğrafının kadrajı, ışığı, perspektifi ile profesyonel bir ustalık taşıdığını yazan Baştürk, "gizli bir prodüksiyon, ekstra bir titizlik var, yoldan geçen birine çektirilmemiş, orası belli" dedi. Fotoğrafı çeken kişi için "Bu estetik (üçüncü) göz, Ergen’in yakın dostu Odabaşı’na ait olabilir pekala." diyen Hürriyet yazarı ilginç bir iddiada bulundu.

İşte Baştürk'ün yazısındaki ilgili bölüm:

FOTOĞRAFI ÇEKEN ÜÇÜNCÜ KİŞİ KİM?

Fotoğrafı üçüncü bir kişi gayet özenerek, kadrajı çok iyi ayarlayarak, ışığı/perspektifi gözeterek, hatta “Hadi şimdi siz el ele yürüyün, ben çekiyorum” diye komut vererek çekmişe benziyor. Hani yoldan geçen birine çektirilmemiş, orası belli.  

BU ESTETİK NİHAT ODABAŞI'NA AİT OLABİLİR!

Gizli bir prodüksiyon, ekstra bir titizlik var. Acaba diyorum, Nihat Odabaşı olabilir mi bu üçüncü kişi? Bu estetik (üçüncü) göz, Ergen’in yakın dostu Odabaşı’na ait olabilir pekala.

ÇÖLDE ÇAY FİLMİNİ HATIRLATIYOR

Bir yandan film karesi bu fotoğraf. Biraz Çölde Çay biraz da İngiliz Hasta’nın atmosferini akla getiriyor ya da Patricia Kaas’la Jeremy Irons’ın oynadığı “And Now, Ladies And Gentleman” filminin ikili sahnelerini...

ÖPÜŞMÜŞLER MİDİR?

Bu fotoğraf aynı zamanda umrede romantizm de yaşanabildiğinin kanıtı gibi. Elbette akla hemen bir sonraki sahne sorusu geliyor: Fotoğraf çekildikten sonra (en azından) öpüşmüşler midir?

fotograf.20140829131336.jpg