BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.493,22
HABER /  GÜNCEL

Gülben Ergen hamile mi? Ünlü isim açıkladı

Televizyoncu Erhan Çelik ile hayatını birleştiren Gülben Ergen hakkında dolaşan 'hamile' dedikoların gerçek olduğu konuşuluyor. Peki Gülben Ergen gerçekten hamile mi?

Abone ol

Yakın zamanda (28 Eylül 2014) evlenen Gülben Ergen Erhan Çelik çifti hakkında dolaşan hamilelik dedikoduları gerçek mi çıktı.

gülben ergen hamile mi 2014, gülben ergen hamile, gülben ergen erhan çelik düğün


Erhan Çelik'le evlenen, umre ve haca giden Gülben Ergen'in 4 aylık hamile olduğu ve bu haberi bir süredir gizledikleri belirtildi.

GÜLBEN ERGEN HAMİLE Mİ? - 2014

Üstelik Ergen'in bebeğinin cinsiyetinin bile belli olduğunu söyleyen yakın arkadaşları, "Bebeğin cinsiyetinin kız olması, ikisini de sevince boğdu" dedi. Gülben Ergen'in ilk evliliğinden üç, Erhan Çelik'in ise bir oğlu var.

erhan çelikle evlenen gülben ergen hamile mi

GÜLBEN ERGEN PAYLAŞTI FOTOĞRAF MESAJ MI?

Uzun süredir hamile olduğu konuşulan Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir kız bebeğin fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf da Ergen'in kız bebek beklediğine dair bir mesaj olarak algılandı.


gülben ergen instagra, gülben ergen hamile


GÜLBEN ERGEN HAMİLELİK İDDİALARINI BÖYLE YALANLADI

Sabah gazetesinde yer alan 'hamilelik' haberi Gülben Ergen tarafından yalanlandı. Ergen, Twitter hesabından attığı mesajlarla habere böyle tepki gösterdi.


screen-shot-2014-10-15-at-10.58.39-am.20141015112151.png


GÜLBEN ERGEN DÜĞÜNÜN ARDINDAN BÖYLE KONUŞMUŞTU

Nikah için seçilen mekan ise Şirince'nin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu. Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı.

Gülben Ergen, Erhan Çelik ile evlenmesinin ardından duygularını şöyle dile getirdi:

"Önce "güven" dedi, aşktan önce gelir kabul mü? dedi, evet dedim... Sonra saygı dedi, kabul mü? Evet dedim... Senin anneliğin , benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı... Elimi hiç bırakmadan yasamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek, aile olmak demektir... Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün bende hiç solmayacak, söz dedi... Kalbim dedim... Soyadı artık soyadım... "Çelik"

ERHAN ÇELİK'İN GÜLBEN ERGEN'E ETMEDİĞİ HAKARET KALMAMIŞ

Gülben Ergen sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu ve Erhan Çelik ile evlendi. Sosyal medya hesabından evliliğini duyuran Gülben Ergen'e evlendiği yeni eşi Erhan Çelik 4 yıl önce ağır sözlerle saldırmış.

Oğulları Atlas, Ares ve Güney'in babası Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 2012'de ayrılan Gülben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Çelik'le evlendi.

GÜLBEN'E NE HAKARETLER ETMİŞ

Sürpriz nikahla birlikte Erhan Çelik'in 4 yıl önce Twitter'dan Gülben Ergen'e yazdığı bir mesajda ortaya döküldü. Çelik'in 4 yıl önce Twitter'da Gülben Ergen ile kavga ettiği ortaya çıktı.
Erhan Çelik, 26 Ekim 2010'da ünlü sanatçıya; şunları yazmış:

KARAKTER SAHİBİ POZLAR ATIYORSUN!

-"İnsanların en cahili, kişiliğini ararken karakter sahibi pozlar atandır. Maşallah sizde de poz çok ama çerçevelenecek fotoğraf yok. Ergen'in anksiyetesi bitti. Cumhurbaşkanı'nın elinden plaket alınca, ülkesiyle ilgili kaygıları yok oldu. Mucize plaket, şimdi tüm eczanelerde."