BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen-Erhan Çelik çifti evleniyor!

Uzun süredir devam eden ilişkilerini nikah masasına taşımaya karar veren Gülben Ergen ile Erhan Çelik, düğün yerini ve tarihini belirledi.

Abone ol

İstanbul'da evlenmek istemeyen Gülben Ergen ile Erhan Çelik, Ege'nin ünlü köyü Şirince'de karar kıldı. Çiftin nikah töreni 18 Ekim'de..

Ünlü çiftin sadece aileleri ve çok yakın çevresinin bildiği detaylara, Takvim'den Ufuk Özcan ulaştı. 3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan'dan boşandıktan sonra gazeteci Çelik'le 2. evliliğini yapacak olan Ergen, nikah yerini Şirince olarak belirledi.

GELİNLİK PROVASI TAMAM

Ege'nin sakin ama bir o kadar da gözde köyünde kır düğünü konseptli bir törenle evlenecek olan Gülben Ergen ile Erhan Çelik, tarih olarak da 18 Ekim'de karar kıldı. 2 hafta önce Şirince'ye giderek tüm detayları belirleyen güzel sanatçı, gelinlik provasını da bitirdi. Gülben Ergen, nikahta duvak takmayacak ve dantelli sade bir gelinlik giyecek.

gggg.20140928114832.jpg


YERİ KENDİ SEÇTİ

Ünlü sanatçı, bundan 2 hafta önce soluğu Şirince'de aldı. Buranın yerlisi 'Gülgün Abla' ile de fotoğraf paylaşımı yapan Gülben Ergen'in, Şirince'ye gitmesinin nedeninin ise 'düğün yeri bakmak' olduğu ortaya çıktı.