BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
MEDYA

Gülay Hançer ile Sima Şerafettinova arasında tartışma çıktı!

İşte Benim Stilim All Star 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Gülay Hançer ile Sima Şerafettinova arasında tartışma çıktı.

İşte Benim Stilim All Star 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova ile Gülay Hançer arasında kuliste gerginlik yaşandı.


Sima Şerafettinova "Bir insanı ilk gördüğümde ben onunla iletişim kurmak isterim sonuçta aynı yarışmadayız. İkizlerle konuştuğumda bana iyi bir şekilde cevap verdiler ama Gülay'la konuşmaya çalıştığımda bana çok ters davrandı" diyerek konuyu podyuma taşıdı. Gülay Sima'nın kendisini çağırıp "Yüzünde estetik var mı?" diye soru sormasını sempatik bulmadığını söyledi ve sabahta aynı şekilde hiç birşey demeden yine estetik var mı diye sormasının kendisine yanlış geldiğini ve bunun Sima'yı ilgilendirmediğini söyledi. Sima, Gülay'ın havalı olduğunu söyleyince Gülay burası güzellik yarışması olmadığını söyledi ve Sima'nın buraya geldiğinde "Burada güzel kız görmedim" dediğini iddia etti. Sima, Gülay'ın önyargılı davrandığını söyleyince Gülay "Senin ne düşündüğün benim umrumda değil" diyerek cevap verdi. Sima ise "Umrunda olmalı çünkü aynı yarışmadayız" diye cevap verdi.

Sitene Ekle