BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL

Gülay Bursalı'nın erkek arkadaşı o anları anlattı

Dizi oyuncusu Gülay Bursalı tecavüzden kaçarken 10. kattan atlayarak canına kıymıştı. Bursalı'nın erkek arkakadaşı dehşet anlarını anlattı.

Abone ol

"Beni dövüp ‘Önce kızla biz beraber olacağız’ dediler. Cihan’ın odaya soktuğu Gülay, ‘Yapmayın’ diye bağırmaya başladı. Kapıyı açtım, cama çıkmış ‘Bana dokunmayın’ diye bağırıyordu. Sonra atladı"

Başakşehir’de üniversiteli genç oyuncu Gülay Bursalı’nın ölümüyle ile ilgili konuşan baba Sinan Bursalı, "Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi.

Başakşehir’de Pazartesi sabaha karşı meydana gelen olayda dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı, 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra harekete geçen polis, Gülay Bursalı’nın erkek arkadaşı Engin Ö.’yü gözaltına almıştı. Genç kıza tecavüz etmeye kalkarak intiharına neden oldukları iddia edilen günlük ev kiralayan C.İ. ile yanındaki kimliği tespit edilemeyen bir kişi ise aranmaya başlanmıştı.




Soruşturma sürerken, genç kızın gözaltına alınan erkek arkadaşı Engin Ö.’nün ifadesi de vahşeti ortaya koydu. Gülay’la 1 yıl önce tanıştıklarını söyleyen Engin Ö., şöyle devam etti: “Cihan’dan evi kiraladım. Cihan ‘Eşyamı alacağım’ deyip arkadaşıyla eve girdi. Beni dövüp ‘Önce kızla biz beraber olacağız’ dediler. Cihan’ın odaya soktuğu Gülay, ‘Yapmayın’ diye bağırmaya başladı. Kapıyı açtım, cama çıkmış ‘Bana dokunmayın’ diye bağırıyordu. Sonra atladı.” Adliyeye sevk edilen Engin Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



EV ÖLEN ANNENİN

Polis, dairenin, firari şüpheli Cihan I.’nın 40 gün önce ölen annesine ait olduğunu belirledi. Polisin ifadelerine başvurduğu apartman sakinleri ise Cihan I.’nın arkadaşıyla Engin Ö.’yü döverek daireden çıkardığını anlattı.



Olaydan sonra C.İ. ve yanındaki kişinin kaçtığını anlatan Engin Ö’nün , "Onlar kaçınca Gülay’ın yanına aşağı indim. Polis gelene kadar başında bekledim. Sonra polis beni gözaltına aldı" dediği belirtildi.

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Polis, şüpheli Engin Ö.’nün ifadesinde bazı çelişkiler bulunduğunu belirterek kasten adam öldürmek suçlamasıyla adliyeye sevk etti. Şüpheli Engin Ö., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BABASI KONUŞTU

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini Hatay’a götüren baba Sinan Bursalı, “Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi.

ADLİ TIP ÖN RAPORU:TECAVÜZ YOK

Öte yandan Adli Tıp Kurumu’nda Gülay Bursalı’yla ilgili ön adli tıp raporu tamamlandı. Raporda Gülay Bursalı’nın yüksekten düşme sonucu öldüğü tespit edildi. Genç kızın iç organlarında düşmeye bağlı hasarlar oluştuğu, ayrıca vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildiği raporda belirtildi. Öte yandan Gülay Bursalı’nın vücudunda tecavüz edildiğine yönelik herhangi bir iz bulunmadığı , herhangi bir meni örneğinin de tespit edilmediği öğrenildi. Geniş incelemenin sürdüğü belirtildi.